SOTA EL TEU LLENÇOL

Un relat de: Cris
És la teva mirada que m’anonada? Són les teves carícies que em provoquen calfreds per tot el cos? Són els teus llavis que m’apassionen?

ETS TOT TU.

Tot el teu conjunt de virtuts i defectes que tens són el que no em deixen indiferent davant la vida. Em transmets tantes emocions i tantes sensacions increïbles que em costa creure que aquella primera vegada fos real, de fet, tot el que estigui succeint en aquest precís instant sigui verídic.

Existeix la màgia? SI. La màgia existeix si trobes aquella persona que et complementa en tots els sentits, si t’entens en cada pas que vols fer conjuntament si t’adaptes a cada situació que et va proposant la vida. Si escoltes, et comuniques i t’obres sempre sense dubtar de res, deixant-te portar pel que sents i pel que peses sense amagar res per por al que pugui pensar de tu.

L’ARA és la clau per salvar qualsevol relació, tot el que necessitis dir que és important que sàpiga l’altre persona fes-ho, no hi ha res més màgic que la comunicació verbal i no verbal de dues persones que s’estimen i es valoren, s’aprecien i s’admiren mútuament.

Planteja't una vida al seu costat, però mai et plantegis anular la teva pròpia vida i absorbir-te de la vida dels altres, perquè ja no és teva ni la podràs fer teva. Tu ets d’una manera i tens una vida que t’escau al teu propi ser. Per tant, sigues TU sempre TU única, peculiar amb els teus defectes i les teves virtuts que et diferencien dels altres.

Trobar una persona i sentir que està feta per tu, no té preu.
És fabulós, sensacional, inimaginable amb els temps que corren. Semblem com dues espècies en extinció que ens hem retrobat en un món inconcebible.
Sota el teu llençol jo em sento solament teva, sóc tota teva. Em deixo portar, faig i desfaig de manera natural tots els meus pensaments, cada mil•lèsima de segon sorgeixen milions d’emocions que m’afligeixen el meu ser.

Simplement:

T’ESTIMO

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer