IL.LUSIONS

Un relat de: Cris
Són tants i tants els moments que hem passat juntes, tantes les fotos que ens hem tirat que no sé mai quines escollir de millors perquè per mi totes fins i tot les més tontes i borroses que tenim em semblen increïbles, úniques i com no per suposat inoblidables.

Des que et vaig conèixer per primera vegada, he tingut un lligam molt fort cap a tu, una estima molt gran, és com si portéssim una pila d’anys coneixent-nos. Sempre sempre m’has vist amb molt bons ulls, has sabut valorar la meva part més emocional i m’has admirat en tots els sentits i això ha fet que guanyi en autoestima en aquest temps que portem.

La veritat és que sempre des de molt petita he somiat que volia tenir una millor amiga, una amiga que fos de la família quasi bé, amb aquella que ho fas absolutament tot i ho comparteixes absolutament tot i segueixo pensant i imaginant que algun dia podria tenir una persona així, amb la qual pugui passar milions d’aventures arreu del món, descobrir juntes milers de coses, experimentar emocions i perquè no, nous sentiments i nous lligams amb altre gent. Hi poso molta il•lusió i molta voluntat perquè és quelcom que sempre he desitjat de tot cor. M’encantaria que algun dia et poguessis perdre amb mi un mes encara que sigui, i fugíssim.

És una coseta que tinc clavada, no sé perquè no he trobat mai una persona adequada per poder fer totes aquestes bogeries, sé que no sempre hem d’estar somiant truites i que a vegades per temes X no es puguin fer, però saps jo crec molt en la voluntat, en les il•lusions de la gent i sé que això es podria fer costés el que costés.

Vull sentir-me viva, aquí sé que no ho estic passant molt bé, però tot i així miro de millorar dia a dia i superar-me amb totes les coses que hem passen, vull gaudir d’una persona que sé que val la pena de veritat, deixar estar de banda els nois per un temps i sé tu i jo, coneixe’ns, viure i gaudir del que ens ha donat la vida.

Sóm molt joves i tenim una llarga vida per endavant per poder fer i desfer tot el que ens vagi succeint per el camí.



T’ESTIMO ALBA PUIG PUIG!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer