CREURE

Un relat de: Cris
Sempre en algun moment de la teva vida necesites un temps de canvi o fins i tot temps de canvis en certs àmbits de la teva vida, perquè no t’omplen suficienment com per seguir endavant amb entusiasme i motivació.

Busques i a vegades no trobes cap explicació de res del què et succeeix en aquell precís moment, t’atabales i compliques encara més la situació fins a arribar a un punt d’estrès inútil que et porta al neguit de la incertesa de la vida.
Solsament et queda asseure’t, relaxar-te i contemplar tot allò que t’envolta, adonar-te del què val la pena de veritat i començar a separar, separar tot allò que només et provoca patiments i mal de caps. Deixar pas a coses grans o no tant grans, coses que t’aportaran a ser millor persona a guiar-te per la vida d’una manera més agradable i tranquil.la sense presses ni complicacions.

Deixa’t portar per cada moment que apareix, disfruta’l, saboreja’l de la millor manera que saps ja que no saps mai si et tornarà a pasar alguna cosa semblant.
L’experiència és clau per saber-te moure per la vida d’una manera segura, l’experiència fomenta confiança i segons el tipus que sigui et fa millorar l’autoestima i et permet tenir un coneixement clar d’un mateix.

Tota persona que apareix a la teva vida, apareix per un sol motiu: alliçonar-te.
Tothom deixa una marca, una marca la qual et dona un motiu per seguir amb la teva vida, tant si aquesta persona està a la teva vida com si desapareix. Segueixes doncs, amb allò que t’ha deixat, és com una especia de consigna que t’ajuda a encaminar la teva vida d’una manera o una altre segons el que experimentes o has experimentat en el seu temps si és que ja no hi és.
L’ingredient secret d’aquesta vida no és res mes que: CREURE
Secret perquè molt poca gent arriba a adonar-se, costa molt arribar fins el punt de creure realment amb les coses.

SI TU CREUS, TU POTS.

Creu en tu mateix i en tot el que fas i ja veuràs com la vida és més fácil del que nosaltres pensem.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer