solitud

Un relat de: llumdenit

Ganes de plorar...... solitud.
Les coses bones que tinc ganes de compartir, queden per mi. Els maldecaps i preocupacions, els passo sense cap cop a l'esquena. Amics que m'omplen el cor durant el dia, però el llit m'espera malauradament fred.
Aixeco el cap i passo les hores intentant trobar noves il.lusions que m'omplin la buidor. La meditació m'ajuda a no pensar, mirar de no pensar.... si no fos la cortina d'aigua que no em deixa veure clar.
Quan s'acabarà aquest sentiment? vull viure per mi, disfrutar per mi, sé que puc seguir endavant passi el que passi. Però com costa, com m'ofega la solitud. Que frustrant és no poder parlar amb tu de qualsevol cosa i en qualsevol moment.
Parlar amb tu... si encara no sé qui ets.
M'estic cansant de portar-te a dins, potser que caminis al meu costat, no? Et vull parlar amb una mirada i fer-te riure encara que només sigui per una vegada.
La meva solitud és acompanyada i aquesta fa mal, perquè no et conec, però sé que hi ets.

llumdenit

Comentaris

  • Solitud[Ofensiu]
    Frida/Núria | 06-02-2007

    que s'esvaeix amb llàgrimes, te encara esperança de ser companya.

  • solitud...[Ofensiu]
    Senshi | 06-02-2007

    encara que de vegades la busquem sense sort...quan ens trova ella, s'arrapa al nostre cor com si formes part d'un mateix...i aleshores no sabem com fer-ho per arrencar-la de l'anima...

l´Autor

Foto de perfil de llumdenit

llumdenit

33 Relats

60 Comentaris

36219 Lectures

Valoració de l'autor: 9.41

Biografia:
Estic aqui des de fa uns quants anys, però no n'era conscient. Un amic em va donar la mà i em va ensenyar el camí, i ara si que si, per fi.
Em posaran falta per arribar més de quaranta anys tard? No crec, perque he trobat la llum de nit.
Has sentit mai un calfred al clatell mirant la lluna una nit qualsevol? soc jo, que et parlo a la orella, em sents? ei, només et vull dir hola, no t'espantis.
Benvingut al club de la màgia de la lluna, la llum de nit.
Respira...

si em voleu dir alguna cosa: titindia@hotmail.com