No vulguis per mi el que no vols per tu (infidelitat)

Un relat de: llumdenit

Després de la impressió de saber que el seu company li havia sigut infidel, l' Anna es va quedar sense llàgrimes i amb la boca seca. No podia parlar.
-nena, no té res a veure amb tu. T'estimo, ets la meva dona...a ella només l'he utilitzat com a un mocador de paper. Hem de seguir endavant, veuràs com ara tot anirà bé-. Li va dir en Joan, com aquell que parla del temps que fa.
L'Anna només el mirava i sentia un fàstic inmens, però el seu cap no responia. I la sogra, a qui ella tenia per amiga, no es quedava curta.
-escolta, dona, això passa a totes les cases, es parla, es renta i aqui no ha passat res... els homes són diferents de nosaltres...
Ella només sentia que tota la confiança s'havia ensorrat, no en quedava ni una espurna. Seguir endavant? cap a quina direcció? es sentia perduda del tot.
-vols seguir endavant com si res, no?- va aconseguir dir per fi.
-i tant, no sé per què t'ho agafes així, no té cap importància.
-val, seguirem, però amb una condició: jo et seré infidel una sola vegada i quan això passi, t'ho diré. Estarem en igualtat de condicions i llavors, seguirem endavant, què et sembla?-
-ah, no! què dius? això és diferent, però que t'has tornat boja? jo no acceptaré mai una cosa així, a tu no et tocarà ningú.
-molt bé- va dir l'Anna amb tota la sang freda que va poder trobar en un cos encès d'impotència i de ràbia. - Ara ja sé com penses, en quin temps vius? jo no puc, però tu si, resulta que no és el mateix... demà trobaràs les teves coses a l'entrada, ara, marxa de casa.
I va marxar a consolar-se amb el mocador de paper, fins que en va trobar un de cotó blanc, i un de quadres, i un paper de cuina.

llumdenit

Comentaris

 • No ho vulguis, no...[Ofensiu]
  Unaquimera | 08-01-2007 | Valoració: 10

  El teu relat conté una història i uns personatges que no poden deixar indiferent a ningú que arribi a llegir-la: o perquè algú ens atrau, o perquè d'altres ens creen repulsió, o perquè reconeixem en ells les actituds de persones reals i properes...

  Crec que aquest fet és un mèrit teu: de la teva prosa, senzilla i clara; del vocabulari que has emprat, sense racons foscos ni giragonses complicades; de la teva narració, diàfana i sense segones possibles interpretacions.

  En resum, has exposat uns fets coherentment i has narrat prou bé la reacció de cadascun dels personatges involucrats en ells provocant reaccions: enhorabona!

  Hauré de tornar a passar per llegir més coses teves...

  Aprofito la casualitat que m'ha fet arribar fins aquí i descobrir-te com autora per desitjar-te un feliç 2007 i enviar-te una abraçada forta,
  Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de llumdenit

llumdenit

33 Relats

60 Comentaris

35423 Lectures

Valoració de l'autor: 9.41

Biografia:
Estic aqui des de fa uns quants anys, però no n'era conscient. Un amic em va donar la mà i em va ensenyar el camí, i ara si que si, per fi.
Em posaran falta per arribar més de quaranta anys tard? No crec, perque he trobat la llum de nit.
Has sentit mai un calfred al clatell mirant la lluna una nit qualsevol? soc jo, que et parlo a la orella, em sents? ei, només et vull dir hola, no t'espantis.
Benvingut al club de la màgia de la lluna, la llum de nit.
Respira...

si em voleu dir alguna cosa: titindia@hotmail.com