shht!

Un relat de: vermesh

Queda't callat durants uns instants. La melodia del vent està sonant i em demana un mot de silenci. Ho sents? Sents com et diu que tot anirà bé?
El carrer està tranquil. No hi ha passen cotxes. És de nit i la lluna, acompanyada de la seva estrella, em somriu amb grans dents.
Calla. No ho sents? O no ho vols sentir?
Calla, et dic.
Queda't callat durant uns instants. El vent et transporta dins d'aquell malson que fa massa temps que vas somniar; i et recordes d'aquella petita nina amb la que jugaves d'amagatotis a sota el llit. Calla. Sents? No sents els crits? No sents com un pare mata al seu fill? No sents la poca obertura de ment? la intolerància?
Queda't callat durants uns instants. Avui, la justícia s'ha refet i al sortir de l'hospital m'ha vingut a buscar. M'ha dit que avui serà un gran dia. M'ha dit que avui... Hi haurà un nou vent, sense cops ni ferides sense curar.

Comentaris

  • Sents com et diu que tot anirà bé? [Ofensiu]
    jacobè | 17-04-2006

    Òndia vermesh! No sabia quin relat triar per dir-te que m'han atrapat. Es poden llegir mil voltes i sempre hi trobo quelcom amagat. Com a la teva enigmàtica bio... Incandescent, no apaguis la teva ploma que segueixo el seu traç...
    sí, sí, sóc la ve baixa... shht!

l´Autor

vermesh

9 Relats

15 Comentaris

20261 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Qui sóc? Segurament no ho dec saber ni jo mateixa, però de moment dic, que tot i que la meva aparença és de noia, hi ha un ésser estrany que s'hi amaga darrera... Sí?