Seu sota la pluja i...

Un relat de: Carrol

Seu sota la pluja i escolta. Molt enfora hi ha el llum d'una casa. Per què un aucell canta alegrament? Escriu però res li surt. I sembla que pensa, en realitat té la ment en blanc. No s'ha banyat. No? Té fred. Un petit insecte volador atreu la seva atenció, juga a seguir-lo amb la mirada. No entèn la conversa a distància entre uns gossos. Li ve de gust un café, però anar al bar significaria haver de relacionar-se amb gent, no vol.
No plou, segueix asseguda. Es mira les mans, les té brutes de terra i tinta. Cerca el color blanc i no el troba. Fa olor a cremat, però no és peix. Hi ha un híbrid (cabra i xot) al cel. No surt el sol, es comença a fer fosc. Un grup d'aucells escriuen al cel , però no té temps de llegir-ho. No veu les muntanyes!! Un llamp llunyà. S'aixeca, camina quatre passes atenta al cruixit dels seus peus amb el sól, s'asseu. Agafa una pedra , la llança tan fort com pot, quan arriba enterra...mor

Comentaris

  • Un simpàtic poema.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 30-06-2008 | Valoració: 9

    Un bonic poema. Té algun detall que no entenc, però crec que el que intenta expressar és bonic, té elegància.

    Assaguts sota la pluja n'hem estat més d'un, qui no encara, i és una sensació que té com un pel de romanticisme...

    Veig que sóc el primer en comentar-te, quin honor. Com veus, et poso un bon nou, ja d'entrada. Que tinguis molta sort en relats posteriors. Salutis!!

l´Autor

Carrol

5 Relats

3 Comentaris

3727 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00