Descric un fenòmen

Un relat de: Carrol

No sé què DIR quan el cel es torna verd i l'ambient es carrega de sorollets indescritibles i les ones del mar centren la seva força en un punt , no molt llunyà del meu VAIXELL , i sembla que tard o d'hora tot s'ho empassa i ja res té importancia. I és normal que no sapiga que dir, si, de fet, una suau brisa s'emporta tots els MOTS que la HUMANITAT ha creat evitant que ,durant un periòde de... TEMPS ningú sigui capaç de comunicar-se mitjançant el llenguatge. I quan passa aixó de sobte tot es torna blanc, com.... els núvols, el cotó, el paper, les parets del a meva habitació, etc. Llavors, quan tot és blanc, PENSO. Són poques les vegades que penso i l'instant és... un instant dins un instant. Quan penso m'interromp la normalitat i la VIDA continua com fins aleshores i el que ha passat roman en el misteri. Jo em giro i dic al meu company:
-- que hi ha avui per sopar?
I ell em contesta
--sopa de... d'aquell aucell que té ales com els altres però, pobre, no pot volar per que hom li dona massa menjar per engreixar-lo i DEVORAR la seva carn després.
I JO sé què és: " la gallina"
I jo dic
--I res més?
--Si, pà amb... el suc d'aquelles verdures que creixen en arbres que en el MEDITERRANI hom disfruta menjant
I JO sé què és: "l'oli"
I jo dic:
-- I per beure?
--Aquella beguda feta a base de la fermentació del raïm i que quan se'n beu molta hom comença a fer... aquelles coses que s'escapen del que és habitual i llavors s'adorm i al matí seguemnt té... mal de cap
I JO sé què és: "el vi"
Ija no dic res més. Em repeteixo a mi mateix el menú "sopa de pollastreDE PRIMER, pa amb oli DE SEGÓN i vi per a beure" i reflexión i em deman si la suau brisa que abans s'ha emportat els mots ha oblidat tornar-los tots al meu company i m'encurioseix el fet que per culpa de la manca de paraules hagi hagut deutilitzar-ne més per dir-me el que jo ja sabia.
I llavors espero pacient el pròxim robatori de mots. Vivint, mentres, una vida AVORRIDA i RUTINARIA. I no em plantejo que pot ser la pròxima vegada no seràn mots el que la brisa robarà sino vides... la MEVA i la del MEU company, per precisar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Carrol

5 Relats

3 Comentaris

3726 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00