SENTIT CONTRARI

Un relat de: xelofont

Me la vaig tornar a mirar, no hi trobava cap diferencia, era la mateixa de sempre, pero ella em deia que amb cinc anys ja no apuntava be, que s'havia torçat, vaja.Peró jo no ho sabia veure.Recordo un dels primers dies de conviure junts, l'Anna ,amb veu dolça i càlida em va dir: bitxet, intenta que a l'hora de pixar no se't escapi cap gota del teu formos amoniac procedent d'aquest membre tant deliciòs que tens, això em va sorpendre perque no havia sentit mai una manera mes poètica de tractar un tema tant ordinari o quotidià com anar a orinar.
Fot el favor de no pixar fora de test, intenta apuntar guapo, que ja n'estic fins els collons de que esquitxis tot el lavabo. Han passat cinc anys i l'Anna ja veu la relitat tal com es, la meva minga es la mateixa, el water el mateix model i la distancia del recorregut no ha variat per res, tinc la mateixa mida en tot.Però nosaltres si hem canviat, el primer dia que es va deixar el bitxet per anomenar alguna malifeta meva, hauria d'haver agafat les maletes i marxar per la porta, però no ho vaig fer, i es un error, quant mires les coses que provoquen una discusiò i no han variat en res des d'aquell dia que vam fer l'amor per primera vegada, pero veus que, o s'ha torçat el membre o el water perd orina, has d'entendre que tot s'ha acabat.
Vaig marxar un any mes tard d'aquest accident tant desagradable, vaig anar a viure en un pis de Gracia, d'un oncle meu que viu a Madrid i em va permetre instalar-me gratuitament en la seva propietat.O sigui, era un home afortunat de no pagar lloguer,amb el membre deformat, això si.
Vaig estar força obsessionat amb el tema molt de temps, preguntava als amics, que tal pijaven, i en quina direcció ho feien, vaig buscar terapias de grup que parlessin d'aquest tema, no n'hi havia.Que extrany-vaig pensar-seré l'unic amb la direcció torta?.
Els anys van passar i la tot anava cicatritzant, la meva ex relació era totalment oblidada i ja em creia amb forces per tastar una altre aventura sentimental.
Tant de temps de castetat m'havia fet perdre la confiança en el tema sexual,em feia por equivocar-me, qui em podia assegurar que sabria col.locar un membre tant retorçat i complicat com el meu en el forat adecuat.
De totes maneres en tenia ganes, perqué negar-ho, però havia de sorgir una possibilitat, i això, en el meu cas sabia que no seria fàcil.
No volia pagar per comprobar la meva punteria, no entrava en els meus valors morals, i es més,somiava que el meu camp de pràctica no fos sols per un dia.La tita torta però el meu cor ben romàntic.
Fa deu anys que estic amb en Ramon,sóc feliç com mai,com el primer dia,em sento realitzat ,amb una vida sexual plena,exquisita diria jo.Recordo el dia que el vaig conèixer, va ser una veritable sorpresa,va ser una nit boja en la qual vaig descubrir la passiò i ens vam deixar portar per una disbauxa fantastica i desenfrenada,vam acabar esgotats,abraçats fins a quedar-nos dormits un agafat de l'altre.
L'endemà al matí,en Ramon em va despertar amb una lleugera caricia i em digué:
-Bon dia preciòs,has dormit be?
Me'l vaig mirar,vaig somriure i li vaig contestar:
-saps?,l'Anna tenia raó,tinc la pixa torta.
-doncs a mi em sembla que la tens ben recte i ben direccionada-va dir ell tot acaronant-la.
-tot depen del water on un pixa.
El vaig apretar i vam fer l'amor altre vegada i a partir d'aquell dia mai mes vaig tenir dubtes de la direcció del meu penís.

Comentaris

  • on erets?[Ofensiu]
    vanesa | 29-04-2007 | Valoració: 10

    Xelofont, m'ha encantat, l'humor que desprens es quasi blasfem, espero que ens dediquis mil relats com aquest, convé en una societat tant seria, realment es un oasis entre tantes noticies que a mi em posen trista.
    Gràcies

  • Carai![Ofensiu]
    Farlak | 23-04-2007 | Valoració: 10

    Un giravolt genial, sorprenén, desacomplexat,.....Et seguiré.

  • ginebre | 15-04-2007

    Hi ha un humor per aquí que ho salva tot, que ho cura tot.
    El relat està molt bé. Un joc metafòric ben trobat, desmitificador i desdramatizador.
    M'agrada! Endavant!

l´Autor

xelofont

41 Relats

83 Comentaris

45406 Lectures

Valoració de l'autor: 9.68

Biografia:
ni penso el que escric, ni tinc guió, ni tan sols ho remiro, full o pantalla en blanc i a veure que surt.
Per tant no hi ha perfecció però espero que almenys el resultat sigui fresc i sincer.
Tinc un blog " un pirata anomenat peter pan", suposo que amb el títol ja es pot imaginar el que es pot trobar a dins, i en l'escriptura reclamo això de mi, la meva cara més infantil, ja que la madurés és un premi que mai he entés, tal com el planteja el món que vivim.
El meu mail per qualsevol detallet és xelofont@hotmail.com



blog: http://unpirataanomenatpeterpan.blogspot.com/