Sensacions

Un relat de: Orfeu

Sabeu? Moltes vegades he pensat d'anar-me a viure a l'estranger, a aquelles llunyanes terres en busca de la meua identitat i en la recerca d'una vida nova. Potser aleshores poguera ser tot allò que sempre he volgut, se m'obririen portes, em mostraria avant la gent tal i com sóc en la realitat, sense cap mena de por al "què diran"

Però també m'he preguntat de sovint, què faria allà, en el lloc més recòndit de la terra, allunyat de ma gent, sense la claror i xafogor pròpies de l'estiu, sense la freda humitat de l'hivern a la vora del riu acariciant-me? A molta gent no li agrada això, i supose que a mi tampoc. Però aquesta mena de coses insignificants i angunioses, que la gent tant odia, em produeix una sensació impossible de descriure; eixos passejos a la nit, a la llum de la lluna (mai millor dit, a la lluna de València), quan tot està en calma, no hi ha un ànima, és una mena de silenci religiós, com si el món sencer continguera la respiració un cop, per a deixar-me endinsar-me dins de la sencera profunditat del meu ser.

Potser aquesta sensació sigui insignificant, de fet, ho és; però, de vegades, les coses més insignificants són les que més valor tenen per a nosaltres, i no pas les que la societat ens diu que han d'ésser. Per això no sé si serè capaç algun dia, de dir adéu-siau, d'abandonar ma terra, de trencar amb tot, d'anar-me per a sempre. Realment paga la pena?

Comentaris

  • Suposo que sí que val la pena veure món[Ofensiu]

    Tot és molt interessant encara que sigui només una mins mirada al món exterior... sempre serà un valor afegit, i si ens mou a més a més a escriure molt millor que no pas veure/llegir un reportatge, ja que llavor els petits detalls se'ns escaparien.

    I agraït pel teu comentari

    Rafel

  • Enhorabona per aquestes[Ofensiu]
    Romy Ros | 11-11-2009 | Valoració: 10

    reflexions sobre un possible viatge a l'extranger. sigues valent i si vols conèixer món, viatja, recorrer molts paratges i això et donarà perspectiva i així quan tornis estimaràs molt més la teva terra. No hi ha com deixar de mirar-se el melic per descobrir que realment el melic és bonic!

l´Autor

Orfeu

9 Relats

15 Comentaris

9177 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Nasc en València, cresc en València i visc en València; què més es pot desitjar?

Va, i ara la versió bona: Nasc en València al 1992; estic a punt de treure'm el graduat escolar (a data de 2009) i m'estime molt la llengua Catalana-Valenciana-Balear-etc etc etc.

Algun cop he guanyat algun petit premi sense importància, així doncs cosidere que tinc un nivell de redacció acceptable.

Últimament no sé per què però m'està donant per escriure poesia, un génere que no m'havia cridat mai l'atenció; xe, que m'estaré fent romàntic?