Sembla ser (temàtica:bogeria)

Un relat de: Adeta

Sembla ser que sóc una persona sense sentiments, que no estimo a ningú i utilitzo a la gent, sembla ser que així em veuen, sembla ser que sóc així.

Però aquest monstre sent un cor dins seu, no el sent la gent?

Ploro quan em fan mal i em cargolo de dolor, no em veu la gent?

No sóc prou bona per a mi ni per a ningú, no sóc res més que un ser inútil amb cor de pedra foradat per dins, sense ànima i a vegades sense cos, algú que es coneix però que a l'endemà no se'n recorda ningú.

Sembla ser que el meu mirall reflecteix una persona que no conec...I el meu somrís es va entristin fins que mai més pugui aparèixer. A vegades ser un mateix ajuda a que t'acabis consumin en la teva pròpia existència, no sóc qui sóc si ningú em veu tal i com jo em presento, tal i com vull perquè així sóc i res més hi ha més enllà, i si realment no se'm veu tal i com sóc..llavors... ja no sé qui sóc, llavors tot es mentida, engany,... no és pot existir si realment no existeixes, no?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Adeta

Adeta

31 Relats

59 Comentaris

41132 Lectures

Valoració de l'autor: 9.10

Biografia:
HOLA! ja porto tres anys enregstrada aquí i encara que m'agradaria tenir mil i un relats no estic del tot descontenta. Crec que he escrit el que sentia quan ho sentia i gràcies aquest fet he pogut desfogar-me quan em calia fer-ho.

No sé si he millorat en el transcurs d'aquests anys però mai deixaré de ser qui sóc ni d'escriure i encara que no m'hen ensurti del tot bé...EI! que ningú és perfecte oi? Ni tan sols l'amor que nosaltres desitgem ^^

Sigueu feliços

Adeta