Seguim caminant

Un relat de: L'epicurista Pol

Els dies passen irrefutablement sense que entenguem la nostra funció però seguim endavant dissimulant als ulls del altres per semblar que som el que no som.
Portem a sobre un sac amb les pors i les persones que estimem, amb les derrotes més doloroses i els amors que sempre existiran.
Però tot i així seguim capficats en la nostra mentida personal perquè ens fa por veure i entendre la realitat.

Caminem sense rumb
i què?
no sabem res
per a què ho voldríem?

Només sé una cosa
cal seguir endavant
per mirar més enllà
i creuar la frontera
entre la mort i la llibertat

Acompanyat de la meva ploma seguiré jo el meu camí, com si fos l'espasa del guerrer dormirà amb mi faci fred o calor i estarà en les victòries i en les derrotes del demà.

És la meva companya fidel en aquest camí i espero que sempre sigui així.

P. Olivella

Comentaris

  • Frase lapidària[Ofensiu]
    14 | 03-03-2007 | Valoració: 9

    M'ha encantat la frase: "Cal crear una frontera entre la mort i la llibertat."
    Feia dies que no et llegia,i sempre que ho feia hi determino una gran (r)evolució.

    Salut mestre.

  • nova lectora[Ofensiu]
    bogeria | 19-02-2007 | Valoració: 9

    molt bo el poema. Encara que no ho tinguem cla tots hem de seguir el nostre camí i ningú ens pendrà la llibertat del mot

  • La meva visió personal.[Ofensiu]
    drocera | 08-02-2007

    Diuen que davant d'un dibuix, d'una pintura, l'autèntic missatge no el diu l'obra, sinó l'observador. Amb els textos crec que passa el mateix.
    I és que no sé ben bé en què pensaves en escriure això, però en llegir-lo m'ha fet la sensació que estaves plasmant una lluita existencial: l'ésser humà intenta lluitar, per tots els mitjans, contra la buidor que representaria no tenir un camí, no saber res. És per això que ens inventem Déus, o busquem raons de viure, lluites per portar a terme, etc. Entenc, també, que proposes la ploma i l'escriptura com el teu recurs, la teva manera de no sentir-te perdut pel fet de no significar res en aquest univers buit: amb la ploma lluitaràs (literalment) per aconseguir la teva llibertat personal, per no sentir-te sense res. La ploma, com l'espasa, omplirà la teva vida.

    Mai m'ho havia plantejat així, però m'agrada pensar que escriure fa que la meva vida sigui una mica més completa. És recomfortant. Per tant, sigui quina sigui la idea original que et va impulsar a escriure aquesta reflexió, jo em quedo amb aquesta bonica conclusió. Espero que no et faci res, jeje.

    Salut!

    PD. Per cert, si estàs per industrials de la upc, estudiem molt a prop. Agafem la mateixa parada de metro (jo faig física).

  • Sinceritat[Ofensiu]
    Suzanne | 06-02-2007

    M'ha agradat moltíssim aquest poema. Per sobre de tot, la sinceritat que traspua. Hi veig refelctits sentiments que els reconec com universals, i amb els quals em puc sentir identificada.
    Més avall et demanaven qué és la llibertat, bona pregunta, jo també m'ho demano sovint.

    És la primera vegada que llegeixo un relat teu, en llegiré més, segur.

  • Cal fer el camí[Ofensiu]
    aiguasalada | 06-02-2007

    M'ha agrada la teva empenta per continuar endavant. Molts cops sembla que no estarem capacitats o no tindrem prou força per fer la nostra tasca, per viure, per superar tot el que hem de portar a sobre i els entrebancs que ens trobem pel nostre camí. En canvi, sense saber com o amb una màgia interior, la ploma en el teu cas, arribem sempre a la meta que ens proposem: hem de fer el camí.
    Els meus ànims i la meva gratitud per teu comentari al meu poema.
    Fins la propera.
    aiguasalada

  • He quedat impressionat.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 01-02-2007 | Valoració: 9

    M'agrada molt aquest relat. Curt i impactant.

    Ah, llibertat!! Què faríem sense tu?? Algú em sap dir si el plaer és més important que la llibertat quan no hi ha llibertat? I algú em pot dir en què consisteix la llibertat??

Valoració mitja: 9.25

l´Autor

Foto de perfil de L'epicurista Pol

L'epicurista Pol

35 Relats

99 Comentaris

40300 Lectures

Valoració de l'autor: 9.20

Biografia:
Només demano que després de llegir quatre lletres meves penseu, res més.

Què dir de mi... Vinc de Casp i ara començo industrials a la UPC per seguir lluitant amb el que se'ns posi al davant :P

Moltes gràcies pels comentaris; per a un són molt reconfortants i et donen més força per tornar a lluitar i escriure crítiques i reflexions.
Per a mi és tot un honor poder compartir amb vosaltres aquestes idees romàntiques i esbojarrades que naveguen pel meu cap.

M'agradaria saber la vostra opinió
pol.olivella@gmail.com o també en nigrodragon@hotmail.com

Espero que tot això que fem ens serveixi per canviar el món, i encara que no sigui així de ben segur que serem més feliços en intentar-ho

Una abraçada molt forta;
Pol
Transquivint el silenci