Seguim aquí...

Un relat de: blackheard

-Seguim aquí-Va dir ell mentre m'apartava el cabell de la cara amb un gest ple de dolçor.
-Seguim? Li vaig preguntar confusa-Fa anys que no ens veiem.
Em mira als ulls amb aquella intensitat que no he estat capaç de percebre en ningú més i em va besar amb aquells llavis carnosos que em resultaven tan familiars però tan desconeguts a l'ora...
Anys enrere, possiblement, hauríem segut una estona al sofà i desprès d'explicar-nos coses que ens eren del tot igual començaríem, tímidament, amb els petons fins que ,sense quasi ni adonar-nos, acabéssim al llit i desgraciadament un dels dos no o passaria gaire be durant els pròxims dies, perquè ens vam estimar si , pro mai coincidíem... aquest va ser el problema.
Avui tot estava molt clar... els dos sabíem el que necessitàvem de l'altre i ni ell ni jo ho espatllaríem amb paraules d'amor que res tenien que veure amb el que faríem. Ja havia'm conegut l'amor i el desamor a mans d'altres persones però, lo nostre no hi tenia res a veure.
Ens vam saltar l'antic preàmbul que ens havíem imposat anys enrere i sense deixar de besar-nos com si s'acabés el món, vam arribar a l'habitació mig nus.
-Ja no se't resisteixen- Vaig bromejar al adonar-me'n que m'havia descordat el sostenidor amb una sola ma, ell va somriure i es limità a rematar la feina treien-me'l del tot mentre m'observava.
El podia sentir a sobre mentre jo m'excitava una mica mes i ell jugava una mica mes, li agradava embogir-me abans d'introduir-se dintre meu... li agradava ser capaç de fer que li supliques que seguís, que li implores, l'excitava molt provar quan era capaç d'aguantar jo i quan era capaç d'aguantar ell tenint-me disposada a tot, em besava suaument tot el cos, mullant amb delicadesa alguns racons amb la punta de la llengua. Intercalava poc a poc moviments suaus acariciant el meu sexe amb el seu, però amb molt de compte es retirava quan la punta començava a introduir-se.
-Encara no- Em deia mentre se li dibuixava la dominació al rostre-Encara no- repetia una altra vegada.
Jo ja no controlava la meva respiració i intentava que em penetres del tot pro ell tornava a treure la poca punta que deixava que notes.
-Ja, fes-ho jau-li demanava, però ell seguia irremeiablement posseït per la seva part dominant i jo vaig començar a gemegar ansiosament sense adonar-me'n del tot del volum d'aquells sons que sortien del fons de la meva gola.
No va ser capaç de seguir esperant i em va penetrar de cop, mentre les meves dents li transmetien la meva excitació mossegant sense cap control la seva espatlla. ens vam convertir, per un moment, en animals salvatges que no es controlaven per molt que ho intentessin, deixant-nos portar pel nostre instint. Ens movíem al ritme d'una música inexistent que adornàvem amb tota aquella escandalera que no podíem evitar... respiràvem fort... gemegàvem fort... i per fi vam arribar a l'èxtasi que culminava la nostra dansa.
Es va aixecar i va encendre dos cigarrets a la vegada i me'n va passar un desprès de fer-me un petó molt suau.
-Seguim aquí- Li vaig dir entenent que era el que havia volgut dir al principi... entenent que havia passat molt de temps però altra vegada acabàvem de la mateixa manera, que altra vegada seguíem allà, encara que ara ningú prendria mal.
-Seguim aquí -- Va contestar somrient.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer