Secrets de safareig (Juny)

Un relat de: garbi24
Sempre havien parlat d’homes quan feien la bugada al safareig comú del petit poble. S’explicaven les seves relacions, els seus somnis, les seves petites infidelitats i cada detall morbós. Els hi agradava tant o més la xafarderia morbosa, que les pròpies relacions en sí, allò les feia riure, sentir-se còmplices i arribar a casa totalment renovades per aguantar un parell de dies sense anar al safareig. Un parell de dies en els que farien el que podrien per tornar carregades de coses per explicar, i veure qui d’elles l’havia fet més grossa.
El temps va anar passant, explicant-se cada vegada més intimitats, amb tota classe de detalls, que les feia fins i tot ruboritzar, la meticulositat que s’explicaven les seves trifurques.
Un dia la Prudència, va voler canviar de tema, deia que estava molt tipa de parlar tant de sexe, que a la vida i havia moltes més coses. La Remei no entenia el canvi d’actitud tant sobtat de la seva companya, just ara que el seu marit semblava que ho feia més bé que mai i realment la feia gaudir com fins ara no coneixia.
El que la Remei no sabia, és que la Prudència, era la que feia classes pràctiques molt sovint, al seu home, cosa que evidentment no podia explicar. El secret dels bons orgasmes de la Remei, eren un mèrit de la Prudència, de no dir res.

Comentaris

  • Intringulis veinals...[Ofensiu]
    Lola | 12-07-2011 | Valoració: 10

    Ai!!! Més d'un o una tenen algun ensurt!!! Rentar la roba amb tanta proximitat... ai!!!!

  • crohnic | 12-06-2011

    Pobre Remei, contenta i enganyada... Bon microrelat i bon secret de safareig!!
    Fins aviat!!