Repte 225-A - Instants de no-felicitat

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: Jeremias Soler (24 de març del 2007)Tema: "Despulla't"

Extensió aproximada: 400 paraules

Condicions: El text ha de contenir les paraules "por", "tendresa", "mar" i "infant"

Durada: 24 hores

Guanyador/a: Afrika WinslettText guanyador:El mar fosc de la nit i la foscor del mar en la nit es fonen. L'obscuritat m'amara l'ànima i apaivaga la bullícia dels pensaments amb remor d'esquitxos i minúscules onades, gairebé imperceptibles. I els ulls que han vist massa esdevenen d'infant i els peus es troben gaudint de la sorra del temps i per un instant no hi ha instant ni es mou la lluna, només alguna fulla que es resigna a caure, tremolant de por i de fred. És immensa la tendresa amb la que vago per l'eternitat d'un segon i d'un altre, la natura em cuida, el silenci m'arrecera de l'estampida del plor. Esdevinc una silueta fantasmagòrica en l'horitzó, un vitrall sense colors, una gota salada surfejant en l'aire, un matís gris en l'univers. I segueixo caminant, perquè sempre camino més i més enllà. Traspasso la línia no marcada, m'esgarrapo per dins, somric al mirall que es trenca, canto de dolor -sirena oblidada-. Després em desperto, obro els ulls, em recullo amb les mans, em faig de dia i em surt el sol a la pell perquè sempre ressuscito a trenc d'alba, entre núvols ataronjats de vida i ecos de rialles ressonant -tatuatges inesborrables-. Em sento forta i crido, corro i crido... que m'escolti el món i vegi que sóc nua.

Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a

Altres textos presentats: Resta de participants

""Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

352 Comentaris

277149 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!