Repte 160: presoner de la nit.

Un relat de: Basileia

Els dies passen i si no fos per aquell petita finestra oberta a l'esperança ja res tindria sentit.

Sóc presoner de guerra en un país que no és el meu i en el qual hi he arribat fugint de mi mateix i les meves pors. Ara no em queda res, m'ho han tret tot fins a despullar-me l'ànima.

Sentat al fons d'aquest forat, fosc, buit, brut i ple dels secrets de les vides perdudes i acabades anteriorment només puc saciar-me fins a estar ebri d'ella i assegurar-me que la seva mirada sempre hi serà, per mi.
Parlo d'aquella que ve a buscar-me entre barrots a qui allargo la mà i només sap xiuxiuejar-me que aguanti; a qui busco amb deliri quan minva i amb obsessió quan creix, deixant que aquest amor es converteixi en odi quan dexideix marxar, patint el dia i totes les seves hores; maleeixo el sol que fa adonar-me de les ferides i l'allunyo buscant entre somnis l'escalfor d'un estel.
Lluna blanca, lluna perduda, lluna sumisa, lluna...desibuixada junt amb la meva vida entre quatre barres de ferro, imagino que és ella la que han feta presonera i sóc jo, com a cavaller, com a home, com a enamorat, l'encarregat de salvar-la perquè la hipocresia de l'espècie humana no la mati. I ella deixa que la segueixi, construint ponts irreals que ens uneixen, caminant entre ombres, a contracorrent, seguint un camí de pols blanca i sentint la por de perdre-la al primer raig de llum. Però sempre són somnis, i ella sempre acaba per marxar, cansada d'esperar; i jo desespero, i embogeixo, i la crido, i...però no torna, almenys no quan el sol ja s'ha deixat veure.

I avui, amb l'albada; la mort. Canvi de cel·la. Sé que no passaré d'aquesta nit, sé que t'he fallat. Ells m'han tret la vida.

...aquella nit va ploure, la lluna plorava...

Comentaris

  • Eis!![Ofensiu]
    Flanagan | 08-09-2006

    Em sembla que és el primer cop que et comento. M'agrada molt aquest relat! Estic per votar-lo al full del dia 11!
    Les últimes frases...les millors ( per a mi ).

    Ptnss!!

    Alexander

  • Molt bé![Ofensiu]
    Arbequina | 05-09-2006

    Trobo que te'n surts de meravella fent un relat molt adecuat al títol del repte. Certament, m'ha agradat molt la manera com l'has enfocat i l'estiol que has emprat: molt psicològic i molt bell, ple de metàfores.
    Molt bo, aquest relat.

    Una abraçada.

    Arbequina.

  • hermetisme aclaparador[Ofensiu]
    gypsy | 29-08-2006 | Valoració: 10

    Relat críptic i hermètic, difícil també on es mesclen realitats i somnis.
    De fet es molt semblant al pensament nostre abans de que el verbalitzem, quan les idees corren, fugen indeturables.

    M'ha agradat molt Basileia, és diferent i poc ortodoxe.

    Petons de llum, preciosa!

    gyps

l´Autor

Foto de perfil de Basileia

Basileia

38 Relats

173 Comentaris

50586 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
... descobrint la vida pas a pas sense deixar-me cap detall..


m'agrada volar amb tu, m'agrada llegir històries que podrien ser reals, a voltes ho son...m'agrada ballar al meu ritme, i sentir les teves cançons...m'agrada riure amb tu, i de mi...m'agrada...m'agrada escriure, paraules tant íntimes per no ser llegides, m'agraden els somriures i els noms extranys, l'equilibri dels colors posats sense lògica...m'agrada que em toquis, i ser aquí...

..viu cada moment com si fos l'ultim...


R en Cadena


En Mandalf em va encadenar i jo he enganxat a aquarela, helena, instants i follet groc.