Relats en català 02

Un relat de: SANTANDREU3

Pensant en la última valoració que he merescut en la vostra pàgina, que és de 9.6, ja em feia l'efecte que no podia figurar el la selecció de les 50 millors pàgines que es faran públiques, segons he llegit, el proper dia 23. (Hi seré, si Déu vol)

Hi ha, és evident, molta gent que escriu millor que jo i tria amb més encert els temes.

Ha passat, doncs, el que havia de passar i a mi només em toca felicitar als 50 amics que es veuran honorats i donats a conèixer per la Editorial Quàdriga qui sap fins a quants racons del món.

Penso, però, que si Quàdriga s'hagués proposat publicar els l50 millors relats en comptes de 50, potser un d'ells hauria sigut meu.

Ara això es aigua passada i reconec que Quàdriga no és culpable d'haver tallat les ales a un escriptor novell com jo.

Espero que, passats aquests moments de frustració recuperaré el meu ànim, pensant sempre que tinc tota una vida per endavant i que el premi Nòbel encara no ens ha arribat mai a Catalunya...

I Quàdriga és una editorial molt valuosa, però en Premi Nòbel és el Premi Nòbel...

SANTANDREU3


-

Comentaris

  • Hola de nou![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 24-08-2006

    Sí, ara ho entenc més, tens raó. Tot i que ja m'ensumava que devies ser una home més gran que jo, segur. En fi, gràcies per la resposta amic Pere!

  • No t'ho vaix explicar tot...[Ofensiu]
    SANTANDREU3 | 24-08-2006

    Amic ÀFRICA VINSLET, em comentes que al meu escrit a Relats en Català relatiu al fet que cap paper meu aparegués al segón llibre,podria haver-lo fet amb menys ressentiment i treure'n més suc.

    Potser tens raó des de la teva edat, però quan un pretès optant a aparèixer en uns asel-lecció de Relats en Català i reboti el seu comentari en la seva pretensió d'obtenir el Nòbel, autodefinit-se com autor novell, si es tenen quasibé 81 anys, com tinc jo, la dosi de conya ja la considerava suficient.

    Vaig tenir la pretensió que tothom ja em coneixia... perdoneu.

    Pere Casadesus i Grifol.

  • Caram...[Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 23-08-2006

    una petita crítica potser feta amb una mica de ràbia acumulada... jeje. No et diré si en tens raó o si no perquè potser no és convenient... bé, la veritat és que potser una micona de raó sí que tens. Crec, però, (i és la meva humil opinió!) que aquesta "crítica" podia haver estat més bona, menys sentida potser, li podies haver tret més suc.

    D'altra banda, no crec (i torna a ser la meva opinió) que siguem aquí per l'ambició de ser publicats a La Quadriga... crec que els que varem entrar a RC ho varem fer sols per "amor a l'art" que es diu... no sé si m'entens! Que no ser al llibre no és una desgràcia sinó és al revés: ser al llibre és ser afortunat.

    Petons!