Recull de haikus (VI)

Un relat de: Buk

xop per la pluja
a ningú acull avui
el matalàs

el vagabund
recull les robes xopes
on anirà?

entre dos cotxes
també aparca el captaire
el seu carret

tant sols al vi
pot el pobre abraçar-se
tan solitari...

canta tot ebri
per fer-se companyia
no té a ningú

quina fortor!
entre orins i deixalles
dorm el captaire

fetor i música
arronsen el seu nas
els passatgers

Comentaris

  • perdona[Ofensiu]

    no t'havia votat.

  • Magistral[Ofensiu]

    No hi ha paraules. Que et puc dir sobre haikus que no sàpigues? El dia que puguis em fas tu la conferència.
    A partir d'ara, si li tinc que explicar a algú el que és un haiku (apart dels clàssics japonesos i algun altre occidental realment humil) només li hauré de passar el link d'aquesta pàgina. M'estalviaré molta saliva.
    Moltíssimes gràcies!

  • Moltes gràcies[Ofensiu]
    Buk | 22-05-2006

    Moltes gràcies a tots dos pels vostres comentaris.
    Efectivament, Bruixot, jo penso que es pot fer poesia de tot. Només em d'aprendre a mirar.

    Allan Lee, tens raó, he participat en el concurs de haikus d'Olot. Ho porto fent desde fa uns pocs anys, amb no massa éxit, per cert, jejejeje.

    Una abraçada a tots dos

  • Uns haikus diferents [Ofensiu]
    Bruixot | 20-05-2006

    centrats en els captaires, rodamons, i altres "pollosos". M'hann agradat, de veres. Els millors, per mi, els últims. Diferents, sorprenents. QUi diu que no es pot fer poesia de tot, que no hi ha una manera de mirar el món que va més enllà del simple veure passar ràpidament les coses?

    Gràcies pels teus haikus!

    Xavier/Bruixot

l´Autor

Buk

60 Relats

104 Comentaris

69781 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Em pareixen un 11 de maig del 73. A Barcelona, la meva ciutat estimada/odiada per igual.
D´ençà fins ara la meva vida ha transcorregut més o menys com la tots.
He participat en diverses antologies, tant de poesia com de prosa, com la de relats en català versió 2.0 i 10x10 microrelats.
També col.laboro amb revistes i projectes varis.
Al 2006 vaig guanyar el tercer premi del II Premi Grau Miró de Haiku, així com un accèssit, en el mateix concurs, per un altre conjunt de haikus presentat.

Per llegir més coses meves, clickeu aquí:

Lluitant a la contra