Recordar-te que pots

Un relat de: Nefertitis

Agafar el tren i oblidar-te de quina era la parada final, la teva. Observar la mar irada, sentir el vent com et colpeja el rostre i sense poder-ho evitar, rendir-te en aquell cúmul de llàgrimes que només tu coneixes.
Adonar-te que encara ets dèbil, que la teva assertivitat es perd entre aquells dies on et creies capaç de tot. Llençar paraules a l'abisme, les mateixes que calles quan cremen dins teu; aquelles que retens per la teva maleïda inseguretat i por a tot.
Mirar el cel i buscar núvols esponjosos, sentir el sol com penetra la teva pell. Somiar una vegada més que aquell caliu escalfarà el teu cor glaçat i perdut.
Buscar respostes en realitats subversives... Però, perquè? Saps que després el dolor és encara més intens.
Tancar els ulls, comptar fins a deu i esperar que, en obrir-los, tot hagi acabat.
Però no pots...
Per això, trepitja fort, camina ara per terra ferma i no t'aturis. Les caigudes ja no són novetats per tu, saps que d'aquestes pots guarir-te'n les ferides i alhora, extreure'n un aprenentatge.
No deixis de somiar, però tampoc t'evadeixis en idealismes i móns imaginaris.
Sent la mar, el sol, el so de les teves petjades, el teu cor bategar...
Ets aquí, diferent, però ets tu.

Comentaris

  • Recordant-te[Ofensiu]
    Unaquimera | 16-06-2010

    Hola, guapa!
    Ja veig que la proposta que et vaig fer ( una mica més avall, el 30 d'abril, vull dir ) de mirar cap al cel ple de núvols no et va seduir gaire... així que avui t'ofereixo un cel absolutament blau, totalment de primavera , per si aquest et ve més de gust.

    Espero tornar a saber de tu ben aviat!

    T'envio una abraçada primaveral,
    Unaquimera

  • Recorda-ho! Recordeu-nos-en![Ofensiu]
    Unaquimera | 30-04-2010 | Valoració: 10

    Avui he vingut fins al teu espai per continuar descobrint el teu estil... i en veure aquest títol, tot seguit he pensat que era tot just el que em convenia: el proverbi que cites en la introducció és un dels meus preferits!

    El texts recull tot un reguitzells de frases, iniciades amb un infinitiu, que ( em sembla ) venen a dir que tot és lícit, que ens ho podem permetre tot quan es tracta de renéixer, de remuntar, de sortir-nos.

    Em complau l'esperit que vessa de les línies escrites, tant com el que s'endevina entre elles: de vegades el que està implícit és tant important com el que es diu explícitament, no creus?

    Algunes de les teves propostes, vés per on, jo ja les segueixo sempre que puc... com per exemple aquesta: "Mirar el cel i buscar núvols esponjosos... No deixis de somiar"
    Si vols comprovar la coincidència, dóna-li una miradeta Als núvols.

    T'envio una abraçada blanc, blava i flonja, diferent de totes les altres, i teva, tota teva,
    Unaquimera

  • Magnífic!!![Ofensiu]
    Fada del bosc | 21-03-2010 | Valoració: 10

    Ens pensem que soms forts, però quan la vida ens colpeja caiem a terra, tremolan ens sembla que no ens aixecarem ens sentim dèvils, és llavors que amb llàgrimes als ulls em de recordar que podem aixecar-nos, potser anirem coixos una temporada, però amb el tempa ens tornarema asentir forts.

    El teu relat ha copsat aquest sentiment de devilitat, de por, i la necessitat que tenim que ens recordin que podem.

    molt bó de veriatat!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86673 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.