RAPSÒDIA DE TERROR NUM. 3. LES OMBRES DELS PENYA-SEGATS.

Un relat de: xavier parera gutiérrez

RAPSÒDIA DE TERROR NUM. 3

LES OMBRES DELS PENYA-SEGATS.

M'ha aconsellat molta gent que mai passegi més enllà de nou tret que allarga el port de la ciutat. Diuen que pel segle XVII una poderós galió espanyol s'enfonsà pels voltants amb un tresor, robat dels pirates anglesos. Fou durant una nit de tempesta, però els habitants no van fer res per rescatar als ofegats. Ajudaven per portar riqueses però només es preocuparen durant el matí en calma per trobar les restes i l'or. No trobaren res. Ni el cofre, ni el vaixell, ni cadàvers.
Ara es murmura que per les nits d'hivern quan passà aquest naufragi, es veuen les trontollants ombres dels mariners a la fi del passeig com si volguessin reconèixer la seva tasca. Per si de cas jo no vull comprovar si aquesta història es veritat, però puc afirmar que els que han estat allí en una determinada data, que no esmentaré, no han tornat mai. S'han quedat amb ells.

Xavier Parera Gutiérrez.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

xavier parera gutiérrez

19 Relats

5 Comentaris

9179 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Des dels nou anys he escrit narracions i poesies. però entre el quinze i divuit anys vaig donar una espenta a aquest món literari. Ara em publiquen a les revistes Revista de la Canonja, la Crida de Cambrils i unes altres. Pertanyo a diferents cercles literaris entre els quals es troben Col.lectiu Indret i Poetes de l'Ebre. També en una altra web d'Internet, Tinetbibilioteca, em publiquen les narracions llargues o breus novel.les que m'han rebutjat en editorials. Abans he col.laborat en Arrels, Tarragona nostra, l'Espineta de Tarragona, el Diari de Tarragona, i fora de Catalunya a la revista Weird Tales de Lhork de Madrid. M'han publicat dos llibres de novel.la i narracions sota els títols de Imperatrix Romae i altres narracions i Código Aventura.
El meu gènere cavalca entre l'aventura medieval o oriental , el Romanticisme, el misteri, la intriga, el terror, temes policíacs, ciència ficció, novel.la històrica i fins i tot l'erotisme. Estimo escriure com estimo la Natura perque és una part important de la meva vida.