La guerra.

Un relat de: xavier parera gutiérrez
LA GUERRA.

Només la guerra porta la Mort i la Desolació. No aporto res a aquestes idees ja que en aquests segles hem vist veritables matances d’innocents éssers. I el poble castigat pateix fam i malalties mentre els rics –escassos també- i els governants es reparteixen els territoris dominats com si fos un absurd joc. Però, amics... No hi ha joc més absurd que la rivalitat? No hi ha joc més estúpid que la guerra? Pensem uns moments...

Xavier Parera Gutiérrez

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

xavier parera gutiérrez

19 Relats

5 Comentaris

9112 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Des dels nou anys he escrit narracions i poesies. però entre el quinze i divuit anys vaig donar una espenta a aquest món literari. Ara em publiquen a les revistes Revista de la Canonja, la Crida de Cambrils i unes altres. Pertanyo a diferents cercles literaris entre els quals es troben Col.lectiu Indret i Poetes de l'Ebre. També en una altra web d'Internet, Tinetbibilioteca, em publiquen les narracions llargues o breus novel.les que m'han rebutjat en editorials. Abans he col.laborat en Arrels, Tarragona nostra, l'Espineta de Tarragona, el Diari de Tarragona, i fora de Catalunya a la revista Weird Tales de Lhork de Madrid. M'han publicat dos llibres de novel.la i narracions sota els títols de Imperatrix Romae i altres narracions i Código Aventura.
El meu gènere cavalca entre l'aventura medieval o oriental , el Romanticisme, el misteri, la intriga, el terror, temes policíacs, ciència ficció, novel.la històrica i fins i tot l'erotisme. Estimo escriure com estimo la Natura perque és una part important de la meva vida.