Rapsòdia de terror núm. 1. Un regal del Brasil

Un relat de: xavier parera gutiérrez

UN REGAL DE BRAZIL

Mr. Reginald Fergusson trobà treball com a professor d'anglès a una petita acadèmia. De fet el seu germà Gordon i ell havien fugit del Regne Unit per problemes amb la justícia, però a Catalunya no cercaren en el seu passat. Aleshores va escriure una ràpid E-mail a casa del seu germà, refugiat al Brazil, per dir-li que aquí no hi havia perill. Al matí següent, un missatger el portà una planta de Río de Janeiro amb remitent desconegut. L'antic lladre es quedà amb aquell vegetal que havia d'estar dins de la sala i curiosament tenia estranys moviments com si tingués emocions humanes. Sobresortia del petit tronc una branca amb tres dits. Reginald vivia sol, però sovint venien meuques a casa seva. Al matí es trobava notes escrites fins i tot quan no el visitava ningú. Deien: "No t'espantis. Fes el favor de... Crema'm! No et preocupis..."
Bocabadat pels misteriosos papers un vespre observà com aquell regal del Brasil començava a escriure amb l'esmentat brac i un llapis unes breus paraules. Deien:
"No és cap bogeria. A Río de Janeiro em vaig enfadar amb un poderós bruixot. Li vaig robar i em llançà una maledicció. Lentament em vaig convertir en la planta que ara veus. Si us plau! No vull patir més! Crema'm!





Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

xavier parera gutiérrez

19 Relats

5 Comentaris

9155 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Des dels nou anys he escrit narracions i poesies. però entre el quinze i divuit anys vaig donar una espenta a aquest món literari. Ara em publiquen a les revistes Revista de la Canonja, la Crida de Cambrils i unes altres. Pertanyo a diferents cercles literaris entre els quals es troben Col.lectiu Indret i Poetes de l'Ebre. També en una altra web d'Internet, Tinetbibilioteca, em publiquen les narracions llargues o breus novel.les que m'han rebutjat en editorials. Abans he col.laborat en Arrels, Tarragona nostra, l'Espineta de Tarragona, el Diari de Tarragona, i fora de Catalunya a la revista Weird Tales de Lhork de Madrid. M'han publicat dos llibres de novel.la i narracions sota els títols de Imperatrix Romae i altres narracions i Código Aventura.
El meu gènere cavalca entre l'aventura medieval o oriental , el Romanticisme, el misteri, la intriga, el terror, temes policíacs, ciència ficció, novel.la històrica i fins i tot l'erotisme. Estimo escriure com estimo la Natura perque és una part important de la meva vida.