Quimera

Un relat de: abraham

Jo et cerco a la nit
quan ja tot és pau
quan tot és tenebra
jo vull ton esclaf
o bella quimera.

Et vull agafar
més ai que no et trobo
fonadissa llum
que es perd en l'espera.

Comentaris

  • Genial![Ofensiu]
    biel | 14-01-2006 | Valoració: 10

    I que és concretament la quimera?
    Pensem-hi...
    La reflexió que m'has transmes!
    Endevant!

  • quetzcoatl | 19-10-2005

    Hola Abraham,

    Encara no m'havien fet un comentari on expressessin just el que sento jo quan llegeixo certs autors que em deixen muda (amb això estic dient que m'has afalagat de mala manera). Només amb saber que et puguin commoure de la més lleu manera ja és per mi molt (recorda-ho per futurs comentaris - o elogis! hehe).

    Però deixant de banda el que no sigui poesia: he llegit alguns dels teus poemes i tenen un deix característic en comú (els entesos en diuen estil), una manera de ser que evoques en frases curtes, concises, però molt plenes. Sempre admiro aquesta qualitat de condensació que tenen alguns poetes, no pel simple fet de dir les coses amb menys paraules (perquè penso que n'hi ha que han de quedar clares i per tant se'n pot explicar matissos i matissos), però sí per poder-les dir d'una altra manera i, sobretot, extreure'n l'essència.
    Aquí, doncs, essències d'Abraham mirant el món (o allò que li preocupa del món? o allò que el fascina...?), que és lànguid i es mou a la penombra, que sovint sembla apropar-se al somni.
    A mi m'ha agradat veure't a través dels teus mots.

    Gràcies i una abraçada,

    m

l´Autor

Foto de perfil de abraham

abraham

100 Relats

287 Comentaris

100490 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Nascut un any molt fred a Palestina ( 1978). Criat entre Catalunya i el meu país natal.

Sempre me considerat un nen, noi i home incomprès, és potser per aquest motiu que vaig començar a empendre l'aventura de l'escriptura molt aviat i també potser el motiu de que des d'aleshores no hagui parat.
Llegir i escriure, són dues activitats que faig a diari; cada nit, quan el meu cap entra en el millor estadi per a la reflexió.

Així, com mai he parat quiet intel·lectualment tampoc físicament, doncs el desitg de saber i conèixer m'ha dut a racons de món ben diferents desde els 18 anys.

Dins d'aquesta maravellosa recerca que és la vida, he topat amb aquest maravellós espai, on m'hi trobo realment molt agust i el qual m'ofereix la sortosa possibilitat de trobar-hi bons relats per pensar o gaudir, i on, a més a més, tinc la possibilitat de expressar-me lliurement i de llegir, sempre gratament, bones i males crítiques sobre el meu treball.

Moltes gràcies a totes i tots per els vostres comentaris i per oferir-me tans bons moments de lectura.

M'agradaria molt compartir amb vosaltres opinions i converses. Sempre resulten millor prenent un café, però aquí us deixo el meu e-mail:

abraham_lluc@hotmail.com

Un plaer compartir aquest espai amb vosaltres!
Una gran abraçada amics