Eterna Nit

Un relat de: abraham

Si mai et penses
que un pobre cec
pot estimar els teus ulls,
gira't i el veuràs allunyar-se.
No et penedeixis
de la seva fosca:
la teva llum
l'ha manat
a l'eterna nit.

Comentaris

  • l'home d'arena | 07-04-2007 | Valoració: 10

    ... de sobte un lament pren forma, cos de criatura bellíssima, i dansa... les seues paraules com eteris vels de seda i ombra, giren i giren, fan vibrar, mentre es perden i tornen, tot l'univers sensible que es concentra en una gota.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de abraham

abraham

100 Relats

287 Comentaris

99415 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Nascut un any molt fred a Palestina ( 1978). Criat entre Catalunya i el meu país natal.

Sempre me considerat un nen, noi i home incomprès, és potser per aquest motiu que vaig començar a empendre l'aventura de l'escriptura molt aviat i també potser el motiu de que des d'aleshores no hagui parat.
Llegir i escriure, són dues activitats que faig a diari; cada nit, quan el meu cap entra en el millor estadi per a la reflexió.

Així, com mai he parat quiet intel·lectualment tampoc físicament, doncs el desitg de saber i conèixer m'ha dut a racons de món ben diferents desde els 18 anys.

Dins d'aquesta maravellosa recerca que és la vida, he topat amb aquest maravellós espai, on m'hi trobo realment molt agust i el qual m'ofereix la sortosa possibilitat de trobar-hi bons relats per pensar o gaudir, i on, a més a més, tinc la possibilitat de expressar-me lliurement i de llegir, sempre gratament, bones i males crítiques sobre el meu treball.

Moltes gràcies a totes i tots per els vostres comentaris i per oferir-me tans bons moments de lectura.

M'agradaria molt compartir amb vosaltres opinions i converses. Sempre resulten millor prenent un café, però aquí us deixo el meu e-mail:

abraham_lluc@hotmail.com

Un plaer compartir aquest espai amb vosaltres!
Una gran abraçada amics