Qui ho havia de dir...

Un relat de: nana_17

Una de les raons per la qual decideixen implicar-te en un nou projecte, traspassar dos nits a la setmana una porta completament en blanc... es per deixar molt del que ja tens, darrera d'aquesta porta. Aconseguir que un cop dins, la part que mes t'agrada de tu, la que et fa somriure, sentir-te bé i estar contenta, surti per si sola.
T'imagines i desitges, que aquelles dos nits, després de tancar la porta, podràs pintar les parets d'aquells nous moments de colors tan vius com el verd maragda, el groc canari, el vermell de les flames, o el taronja d'alguna d'aquelles fruites que t'han t'agraden. Però de cop, et trobes amb una cara que no havies vist, però que ja coneixes, algú que amb una simple mirada aconsegueix obrir aquella porta d'un sol cop de vent i tot el que havies deixat tancat a fora, et te tancada a tu. L'odies per aquella estona que et fa passar, però en realitat saps que no ho vols, que no ho desitges, perquè és el color negre que li falten a les teves parets, el que et fa recordar que ets diferent, que tots ho som, i que existeix la realitat i no et pots tancar darrera una porta per sempre. A fer barrajr els colors de fora i dins la porta, que aconseguissin una harmonia especial i única, que conectessin, que s'hagin fet un lloc i s'hagin ordenat, a la teva manera d'ordena, es clar..., dins teu!
Saps que les llàgrimes encara hi són, però t'en adones que buscaves somriures, i que ara, també els tens !

Comentaris

  • Els sentiments no tenen final,oi?[Ofensiu]
    ORIOL | 27-08-2008 | Valoració: 10

    Sorpeses inesperades. Bones i dolentes. La vida és una caixa de sorpreses contínua. Trobes a qui no esperes. I no trobes a qui esperes. I això és el que transmets en aquest relat. Una sopresa que no esperes i que fins i tot et provoca un llagrimeig que no esperaves.

    Es tanquen portes i se'n obren d'altres. Mai una porta arriba a tancar-se del tot, sobretot quan el fons desitgem mantenir-la oberta. Tot i sabent que a vegades, ens pot arribar a fer.

    Quantes vegades hem obert i tancat portes a l'amor, a la tristesa, a la solitud, o al desengany o a la infedelitat. No tanquis mai les portes a l'amor autèntic. Obre les portes a poc a opoc i amb paciència fins que et permeti llagrimejar per emoció i no pas tristesa. No vegis el final del cami, simplement imagina'l. I quan hi arribis, fes el camí més llarg encara.De manera que el camí no s'acabi mai. Gràcies pel relat! M'ha encantat! Felicitats!

l´Autor

Foto de perfil de nana_17

nana_17

63 Relats

72 Comentaris

60871 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Nascuda en terra d'avellanes,
xicalla, gegants, tronades,
diables, masclet i rialles.

Vaig treure el cap per primer cop,
un divendres Sant, 13.

Supersticiosa? No pas

Com el meu cap en aquesta foto,
jo encara l'estic traien en el món qe m'ha tocat.

És un món ple de somnis i fantasia,
on no hauria d'estar prohibit poder imaginar.

Aprenent a escriure i a somiar...
intentant fer els somnis realitat.

Els viatges i els somriures,
les postes de sol i les estrelles,
els moments compartits,
i altres coses,
són els que m'ajuden anar escrivint,
hi ha ser aquesta persona que començo a construïr!


Mira el passat amb un somriure i no amb una llàgrima

Pel món tan sols ets algú però per algú tu ets el món


Una abraçada forta i un somriure càlid!