Prou amor!

Un relat de: flabellina

No sigueu tan romàntics, home! No em parleu de l'amor. Ai, l'amor! Aquest invent tan malèfic i encisador alhora, tan perversament bell. Això sí que és una droga. I ara te'n riuras, però tu també saps com n'és de fantàstic, navegar amb el vaixell de l'amor. Deixar-se portar. I millor si és a tota vela. I millor si l'altre tripulant és a bord. Sentir-te perdut en la immensa mar blava, i no veure ni un bocí de terra al vostre voltant: el sol sobre els caps i la pell resseca del vent i la sal. Però tant se val tot plegat, perque la sal acaba essent dolça i les postes de sol son bellíssimes a mar obert. I oblides que com més t'endinses a l'oceà, més salvatge acaba essent la tempesta final i més dolorós el naufragi.

No sigueu tan romàntics, home! No em parleu de l'amor. Navegueu sense por, a tota vela; però sigueu vius! Sigueu vius: deixeu-vos portar lliurement, però mireu sempre al cel. I quan amenaci tempesta, fugiu sense pietat, que no necessita pas tripulants, el vaixell, per a enfonsar-se. I ja hi ha massa llàgimes perdudes al fons del mar.

Comentaris

  • Una frase[Ofensiu]
    desvetllat | 24-09-2006 | Valoració: 8

    Em quedu amb una gran frase

    " I oblides que com més t'endinses a l'oceà, més salvatge acaba essent la tempesta final i més dolorós el naufragi"
    Amb aquesta metafora ho transmets absolutament tot... m'agrada molt

    Tens rao quan dius que has de fugir si veus tempesta, pro crec que no hi ha manera d'evitar que la tempesta t'enxampi quan t'has endinsat el l'ocea. Simplement pensa que despres de la tempesta acava surtin sempre el sol.

  • Oh, m'ha agradat molt![Ofensiu]
    Arbequina | 22-09-2006

    Sí, és ple, pleníssim, de metàfores originals i encertades. M'encanta. També el missatge que transmets, amb l'energia amb què el transmets.
    Un bon relat-assaig.

    Una abraçada.

    Arbequina.

l´Autor

Foto de perfil de flabellina

flabellina

15 Relats

24 Comentaris

15955 Lectures

Valoració de l'autor: 9.27

Biografia:
"Si lluites, pots perdre;
si no lluites, estas perdut!"

A favor dels somnis, dels amics, dels somriures, de la poesia dels petons, de les llàgrimes dolces, de les estrelles i dels horitzons, dels records, de l'esperança, del matí i de la nit, del silenci i del xivarri, de la solitud i la bona companyia, de l'amor passat, de l'amor present, de l'amor futur...

Descobrint el poder de les paraules, enllaçant mots, sorprenent-me amb cada nou poema...
...

www.nuriadomenech.blog.com

[[[Nascuda l'onze de setembre de 1987, martorellenca, estudiant de física i de clarinet, enganxada a la filosofia poètica, a la filosofia cinetífica i a la filosofia artística...]]]