Projecte Final

Un relat de: Ivet
PROJECTE FINAL
Després d’un matrimoni curt i fracassat, d’una feina monòtona sense cap objectiu concret i d’alguna que altre historia sexual sense massa importància vaig decidir agafar un camí diferent que m’allunyés d’aquella vida avorrida que duia.

18 de setembre, vaig arribar a classe molt neguitosa, aquella nit no havia dormit gens pensant amb el que em podria trobar, i efectivament la classe estava formada per una bona colla de jovents que no arribaven a la vintena; Que hi feia jo allà? Si pràcticament els doblava l’edat, les primeres hores de classe, no em veia amb ànims de continuar la por s’havia apoderat de mi. A l’hora del descans, estava convençuda de marxar, però vaig decidir fer un cafè a la cafeteria del bar, aquell fet seria el detonant de la meva història. A la barra hi havia un parell de nois i una noia que semblaven més adults que la resta de joves que hi havia a l’aula, en un principi em pensava que eren professors, però tot un plegat van acostar-se a mi i es van presentar, eren també alumnes de la mateixa aula i d’una edat semblant a la meva, mentre preníem un cafè amb llet vam començar a xerrar i els vaig dir que jo marxava que m’havia equivocat però ells em van convèncer perquè aguantés fins al final de setmana i que llavors decidís, i així ho vaig fer, la veritat és que qui més m’ajudà a seguir endavant va ser en Pep, un noi d’alçada mitjana, pell clara, ulls foscos, cabell blanquinós i uns quants anys més gran que jo.
Cadascú tenia els seus propis motius per reprendre els estudis, l’Agnès s’havia quedat sense feina en una empresa després d’haver tingut el seu segon fill, en Pep tenia ganes de fer un canvi radical en la seva vida labora i estudiar alguna cosa totalment diferent i en Quim, el més jove dels quatre volia ampliar els seus estudis ja que de més jove no ho havia fet i a hores d’ara es veia conduint autobusos tota la vida, cosa que no el satisfeia gens.
El curs va anar passant i l’amistat entre nosaltres quatre anava creixent, amb l’Agnès ens van fer molt bones amigues i a vegades confidents i tot, en Quim malgrat era el més jove també teníem bastants punts en comú, però amb el que tenia més bona amistat era amb en Pep, ell m’ajudava amb les assignatures que portava pitjor. A classe tot el grup ens asseiem plegats, moltes vegades ens reuníem per fer treballs conjunts i solíem quedar sovint per repassar temes o be per sortir a sopar i fer unes copes, de mica en mica vaig començar a sentir alguna cosa més que amistat cap a ell, però mai m’havia atrevit anar més enllà, potser perquè tenia por d’un altre fracàs. A més per part seva, el comú denominador semblava que era només l’amistat, però moltes vegades em feia dubtar ja que a classe amb l’excusa d’agafar qualsevol cosa de la meva taula començava a acariciar-me la mà i regalant-me somriures molt provocadors o be s’acostava cap a mi dient-me a cau d’orella la bona olor que feia o l’escot tant insinuant que duia. En aquells moments m’estremia tota i li tornava la resposta amb una mirada molt seductora i mossegant-me el llavi inferior de manera molt sensual, però sempre, tot quedava aquí.
D’aquesta manera anaven passant els mesos i tot seguia com un joc ple de sensualitat i erotisme secret.
Va arribar el mes de juny i havíem d’enllestir el projecte final. Com era d’esperar el grup el formàvem els quatre més granadets de la classe i vaig proposar fer-lo a la casa d’estiueig que tenien els meus pares en un poble, allunyats del soroll de la ciutat i la calor de l’estiu, els semblar una idea genial, seria un cap de setmana diferent, treballant però també gaudint de l’estada en una caseta perduts enmig de la natura.
Vam arribar divendres cap al tard, vam fer uns entrepans ràpids i ens els menjarem a la porxo, en acabat en Quim i l’Agnès van pujar a dormir, estaven cansats i l’endemà seria un dia bastant dur, en Pep i jo ens quedarem recollint les coses, llavors li vaig oferir un te fred, que ens vam prendre asseguts a la porxo mirant aquell cel ple d’estels que només es pot veure fora de la contaminació de les grans ciutats, tot un plegat en Pep es va girar cap a mi em va fer un petó als llavis i se’n anar a dormir. En aquells moments em vaig quedar sorpresa ja que mai havia passat res entre nosaltres dos. Al cap d’una estona vaig pujar a la meva habitació i al passar per davant de la seva vaig sentir la temptació d’entrar. Però no ho vaig fer.
L’endemà al matí vaig ser la primera a llevar-me em vaig dutxar sense fer soroll per no despertar a ningú, vaig baixar a la cuina per preparar l’esmorzar tot un plegat sense adonar-me’n en Pep se m’acostà per darrera lentament i enganxant el seu cos contra els meus malucs amb un vaivé plaenter, començar a arremangar-me la samarreta de tirants que duia i tot besant-me el clatell em digué: -Bon dia Ivet, has dormit bé? Em vaig girar per seguir aquell joc tant sensual, però en aquells moments va baixar en Quim i tot seguit l’Agnès i es posarem a esmorzar. En cavat vam començar a treure els ordinadors per treballar. Durant el dia en Pep no va parar de fer-me infinitats d’insinuacions provocadores que jo li tornava de la mateixa manera.
Era la una del migdia i el sol queia a plom, vam fer una parada per remullar-nos a la piscina, tot un plegat vam començar a jugar tots quatre amb una pilota llençar-nos-la com si juguéssim un partit de waterpolo. En un llançament de joc en Pep saltà davant meu, al caure, va perdre l’equilibri caient sobre meu d’una manera que no vaig poder evitar abraçar-lo, sentia els seu cos enganxat als meus pits. En aquell moment i mentre ens enfonsàvem, el vaig agafar per les natges percebent l’excitació provocada. Quan vam sortir de l’aigua, la seva forma de mirar-me no feia més que provocar-me un únic desig.
Ens vam dirigir l’Agnès i jo cap dins, en Quim i en Pep es quedaren fora al jardí parant la taula per dinar, esperava que l’Agnès m’hagués preguntat quelcom, però no va dir res de res, malgrat estic segura que se n’havia adonat de tot. vam dinar i en acabat tornarem a treballar en el projecte fins ben entrat el cap vespre, a les hores decidirem anar a fer un mos al poble per esbargir-nos una mica, estàvem farts de tant ordinador.
En tornar del poble en Quim, l’Agnès i en Pep van anar directament a dormir jo vaig quedar-me una estona més treballant en la meva part, no tenia son a més estava una mica desconcertada per tot el que havia succeït amb en Pep. Al cap d’una hora aproximadament sentir unes passes, em vaig girar de sobte mig espantada ja que feia estona que l’únic que sentia era el silenci de la nit.
-No t’espantis Ivet, sóc jo, tenia set. – hi ha aigua fresca a la nevera, i vaig seguir asseguda davant l’ordinador, tot seguit en Pep se m’acostà per l’esquena, el sentia, però jo continuava treballant, ell començà a entrar les seves mans per sota la samarreta acariciant-me la panxa mentre anava fent-me petits petons darrera l’orella, m’estremia, però jo seguia pitjant les tecles de l’ordinador, les seves mans continuaven pujant amunt sense pressa fins arribar als pits, que reaccionaren ràpidament al seu contacte, em volia aixecar, per abraçar-lo i besar-lo, però no em deixar, suaument em va treure la samarreta mentre m’omplia l’esquena de carícies, seguidament descordà el pantalonet i amb els seus dits m’acaricià delicadament, buscant-me el plaer.
Feia molta calor i mica en mica ens vam dirigir cap a la piscina era negre nit sense cap mena de soroll al voltant nostre. Dins l’aigua mantinguérem una certa distància ja que ens deixarem acaronar per la frescor de l’aigua, només els dits dels peus buscaven un contacte fugis, mentre anàvem separant l’aigua amb les mans ens anàvem acostant mes i mes fins quedar un davant de l’altre amb una mirada sensual plena de desig, les mans que havien aguantat quietes fins llavors van anar a buscar el centre del plaer, els seus llavis es van apropar als meus, i golosos, van buscar de saciar una gana que feia estona que tots dos teníem, el seu membre erèctil fregava el meu sexe, i cada cop m’adonava més que estàvem gaudint amb aquell joc fins el punt que en Pep es va fondre dins meu iniciant un lent i profund moviment. Mica en mica notava com els dos ens anava envaint un gran plaer, fins a sentir una explosió increïble dins nostre. Pocs minuts després vam sortir de la piscina , la única claror que hi havia era el reflexa de la lluna, ens vam eixugar i ens tombarem sobre la tovallola, pocs minuts després els meus llavis començaren a besar totes les parts del seu cos cosa que ell prengué amb gran excitació , tot dient-me a cau d’orella: -no paris Ivet, no paris...
Vaig abocar-me sobre ell, oferint-li tot el meu cos, la seva llengua començar a resseguir els meus mugrons excitats seguidament dels pits, tot baixant per l’escot fins al melic arribant a l’entrecuix, el meu cos tremolar involuntàriament quan sentí la punta de la seva llengua humida i juganera en el racó més íntim del meu cos esdevenint una explosió de plaer.
La llum de l’alba ens despertà i amb un simple petó als llavis vam pujar cadascú a la seva habitació.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer