Has marxat sense acabar-te les postres

Un relat de: Ivet
Mirades provocants, fregaments sota la taula, mossegades de fruita coberta de xocolata, regalims que cauen recollits per la punta d’una llengua juganera...
Vaig voler ser l’últim a acomiadar-me. Agafant-la suaument per la cintura me la vaig acostar i a cau d’orella li vaig dir: -Ha estat una vetllada molt excitant- i li vaig fer un petit però intens petó arran de llavis. La Marta, en Cesc i la Júlia m’esperaven al fons del replà. Al cap de poca estona vaig rebre un missatge al mòbil:- Has marxat sense acabar-te les postres... i sense pensar-m’ho dues vagades vaig deixar la Júlia a casa seva i vaig girar cua. La porta del cancell era mig oberta; vaig entrar. Hi havia unes espelmes què feien una llum tènue i una copa de “Baileys” sobre la tauleta; en vaig fer un parell de glops. Tot seguit començà a sonar una música “chill out”.
Va aparèixer, amb una americana, unes sabates de taló i un mocador de seda al voltant del coll, va lligar-me les mans amb una cinta, i va començar a besar-me el coll, a poc a poc es va situar davant meu, ballant al ritme de la música que estava sonant. Les seves mans feien moure sensualment el mocador al mateix ritme que es movien el seus malucs. La punta dels dits resseguien l’escot tot descordant el botó de l’americana i deixant entreveure un conjunt granatós d’allò més excitant. A mesura que anava ballant les mànigues lliscaven avall deixant part de les espatlles nues, insinuant les formes del seu cos. Tot un plegat es girà d’esquena i amb moviments eròtics anava fregant per sobre el meu pantaló les seves natges mig cobertes per una transparent calceta. Es tornar a girar a poc a poc, alçà la cama clavant-me el taló de la sabata sobre la cuixa i va començar a abaixar-se lentament les mitges. El meu sexe no cabia dins el pantaló, l’excitació era evident, el desig de tocar aquell cos era irresistible. La música seguia sonant i ella continuava buscant els indrets més calents del seu cos, la qual cosa feia que encara m’excités molt més. Sense pressa va treure’s els sostenidors, uns pits menuts se li transparentaven sota del mocador. El seu cos s’atansava cap a mi, la meva boca buscava els seus llavis però els va apartar amb delicadesa, tot seguit em va col•locar lentament el mocador al voltant dels ulls. Va començar a besar-me suaument els llavis, els pits fregaven el meu cos, les mans anaven descordant-me la camisa, i alhora baixaven lentament mentre em treia la resta de la roba. Va acariciar per primer cop el meu sexe, tot un plegat els seus pits m’arribaren a la boca, notant el gust dolç de la xocolata desfeta, la meva llengua llepà fins l’últim regalim. De sobte les meves mans quedaren lliures podent explorar acuradament totes les parts del seu cos, mentre ella llepava gustosament el meu sexe, un sexe afamat de desig. Al ritme d’aquella música tan sensual em va treure el mocador dels ulls, mirant-la fixament la vaig agafar i la vaig estirar sobre la catifa contemplant aquelles formes desitjoses d’ésser posseïdes, caient els regalims de xocolata cos avall, fins a arribar al pubis, el qual va quedar cobert per una fina capa d’aquell dolç tant anhelat. Els meus llavis, el xuclaren, lleparen i besaren, mentre ella s’estremia al pas de la meva llengua. Les meves mans van començar a poc a poc escampar la xocolata i lentament vaig anar pujant, fregant i assaborint cada racó, fins a trobar uns llavis enxocolatats que s’uniren amb força i uns cossos que gaudiren amb passió d’ un sexe dolç i profund.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer