Bombolles de plaer

Un relat de: Ivet
BOMBOLLES DE PLAER
Després d’aquell dia llarg i horrible va arribar a casa. Deixant la bossa i el portàtil sobre el sofà. Va anar cap a l’habitació, féia encara una xafogor espantosa; Començar a treure’s les sabates de taló, el vestit i el “foulard” que duia, quedan-se només amb el “picardías” negre de puntetes amb el que tant seductora es trobava . Es dirigí cap a la banyera d’hidromassatge, unes espelmes i una copa de cava ben freda era tot el que necessitava per gaudir d’una estona de tranquil•litat.
Treient-se l’última peça de roba, d’aquell cos no precisament perfecte però amb unes formes femenines dessitjoses d’èsser explorades, es recollir el cabell i entrar a poc a poc dins l’aigua. L’espuma li començà a cobrir els peus. Jaient sobre els malucs, l’aigua tèbia i les petites bombolles li pujaven lentament, fregant aquell pubis delicat i suau. Es va exetremer. L’espuma li arribava més amunt dels pits, uns pits no massa voluminosos que amb l’ excitació sobresortiren deixant a la vista l’escot nu, provocant un desig incontrolat. Un calfred li recorregué tot el cos gaudint d’una gran sensació de plaer.
Estava aprop. No podia contenir-lo més i amb un llarg i sorollós gemec va deixar escapar aquell orgasme fins aleshores reprimit. Al cap d’una estona va decidir sortir de l’aigua, la seva pell dresprenia un perfum i una sensualitat indescriptible.Tapant-se amb la tovallola que hi havia darrera la porta es dirigir a l’habitació. Va obrir la calaixera i tregué una transparent i curta camisa de dormir de color rosa pàlid amb uns finets i quasi bé invisibles tirants. A cortrallum se li insinuaven totes les corbes del seu cos. S’estirà sobre el llit, les finestres estaven mig obertes i la mica de frescor del capvespre acariciarven suaument cada racó del seu cos provocant una sensació de desig i excitació alhora. Mig adormida les mans van inciar un lent descens, aturant-se i disfrutant de totes les parts erògenes del seu cos.
Arribant al pubis, començà a acariciar-lo amb delicadesa tot resseguint-lo al milímetre, mentre es dirigía a la part més preuada del seu sexe, atrapant aquell plaer infinit i esclatant així un orgasme que la deixà exhausta.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer