Post-orgàsmic

Un relat de: Aina_R

Li he dit que l'estimo. Mentida. A vegades em passa, però no sóc jo qui parla, són l'adrenalina i les endorfines. Em fan dir coses que no toca quan no toca. El meu cos revolucionat i traïdor en estat orgàsmic.
Me n'aniré aviat. Li he dit que demà m'he de llevar d'hora. Una altra mentida. Demà em posaré a treballar a les 15.00 perquè s'ha anul·lat la reunió del matí. Però no tinc ganes de quedar-me a dormir. Mai en tinc. Sempre trobo una bona excusa per anar-me'n, i quan som al meu pis, sempre trobo alguna bona raó per sortir a fer una activitat després de jaure plegats. No m'agrada dormir amb ell. No m'agrada dormir amb ningú.
Francament no hi veig la gràcia en estar dormint tranquil·lament i de sobte trobar-se amb una massa corpòria al llit, que et fa d'obstacle per moure't lliurement.
Encara sento palpitar les meves entranyes, això sempre em passa després d'un orgasme, hi sento el batec del cor. Em pregunto com se sent ell, potser li hauria de preguntar, però no me'n sento capaç.
Som al llit, i m'abraça, com fa sempre, i jo tinc set o ganes d'anar al bany. Mentida! El que tinc són ganes de fugir d'aquí en aquest precís instant, no suporto la intimitat, no suporto tanta tendresa, no suporto tanta melositat. No puc. No vull confessions a mitja llum. Orgasme traïdor!! Xerramec!! Bocamoll!!!
Quanta nuesa junta en el mateix llit... i no parlo de la dels cossos, aquesta és fàcil... és la dels sentiments la que m'espanta... i si sense adonar-me'n m'adormo? I si mentre dormim topem i acabem abraçats? I si a l'endemà quan em desperto en aquesta posició, no em desagrada?

Comentaris

  • Divertit[Ofensiu]
    llacuna | 04-07-2008 | Valoració: 9

    Tens raó dormir amb algú no és massa còmode!
    I no hi ha més nuesa d'ànima que al llit, bé o en circumstàncies difícils!
    Bé, potser ho pots provar un dia de dormir amb algú, però et dono la raó que el moment orgàsmic confon!

    salut!

  • MASSA DUBTES![Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 30-06-2008 | Valoració: 9

    Això de la teva protagonista es por, inseguretat, pànic al lligam que suposa un amor per sempre. Torno a dir que escrius com un adult que ha viscut molt i m'agrada, no dius cap mentida, tot això que reflecteixes en el teu relat passa, les coses que es diuen al llit no son creibles, igual que les que es diuen en un bar sota l'efecta de l'alcohol... massa sincers ens fa ser! Salut companya!

  • Clar de lluna | 12-06-2008

    ...suposo que cada persona és un món! Per mi és meravellós poder dormir al costat de la persona que estimes, poder-la abraçar i sentir la seva escalfor. Abans, després o sense sexe!

    Però m'ha fet gràcia el teu relat i veure una altra visió, tot i que la sensació que m'ha quedat és la de fugir d'allò que en realitat un desitja però li fa por. Totalment subjectiu, eh!

    Una abraçada!

Valoració mitja: 8.67

l´Autor

Foto de perfil de Aina_R

Aina_R

28 Relats

77 Comentaris

36260 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Mai he acabat de saber quines coses són importants a destacar en la biografia d'un mateix...
El 2008 es publica Dotze pessics de vida sota el pseudònim d'Aina Roig, és en aquest moment que neix Aina_R i que començo a publicar alguns dels meus textos i poemes a relatsencatala.cat
El 2015 perdo una mica la vergonya i es publica Swing Club, Deixa't endur per la música fent servir el meu nom Anna Masnou. www.resalt.cat/swingclub
El 2021 surt una guia de l'Ansietat al Benestar (en català i castellà) i un conte Adéu, Avi (en català, castellà i anglès)
Vaig néixer en un poblet envoltat de boira, fa ja un bon grapat d'anys
A P-4 (com a tothom, suposo) em van ensenyar com ajuntar les lletres per fer paraules, i les paraules per fer frases, des d'aleshores, escriure es va convertir en una activitat tant natural com respirar.
Encantada de poder publicar aquí i de poder llegir també als autors meravellosos que hi ha.
Una abraçada :)