Poètica

Un relat de: El Nou Rei del Rocanrol
Despert sense poesia
guarneixo les narracions inacabades de la nit:
balls de saló
per les passes del veí
codi morse
per un grill teledirigit
be-bop
per sordina, canonada i mosquit

arribo fins on no arriba el sentit
com un lector davant d'un poema
farcit d'imatges coixes
i d'espais en blanc per omplir

deixo l'olor a la pell
capes d'una ceba absent
massa crua
o massa desconeguda
per rimar samfaina
mancat de becaina

és l'avantatge de ser un trobador poc precís:
la meiat del plat que t'inventis
et farà, a tu també
mig cuiner, mig poeta
i serà segur
millor per tu
que el que a mi
m'ha quedat per dir

Comentaris

  • Bon profit [Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 08-07-2017 | Valoració: 10

    Magnífica poesia, bon regust, un seguit d'imatges quotidianes i precises que ens acosten la poesia i la teca. Una forta abraçada. A l'eix