Poema

Un relat de: Vicenç Cusí Cussó
Potser, escriuré un poema
que celebri la vida
que tingui mots balsàmics
per ànimes ferides
que encengui les essències
de les passions prohibides
que inciti a la revolta
i ens faci sentir ganes de viure

Potser, escriuré un poema
que porti aires de festa
que es canti o es reciti
per balcons i finestres
i que traspassi els límits
de la prudent mesura
i que deixi en silenci
la ingrata impertinent censura.

Potser, escriuré un poema
per aquells petits instants
que ens deixen tan eufòrics
que ho anem explicant
un bes, una mirada
un desig o un pensament
o aquell íntim contacte
que omple la nit de llum ardent

Potser, escriuré un poema
dels meus amics i amigues
que digui les excel·lències
amb veritats i mentides
així, que quan l'escoltin
se sentin ben cofois
elles, de ser les millors noies
i ells, de ser els millors nois.

Poema és la lletra d'una cançó del Grup Paperdepessic VCB
Enllaç

Comentaris

  • Rosa negre | 16-05-2022

    Potser ja l'has escrit.

  • Escriure[Ofensiu]

    Potser escriuràs un poema....Escriguis el que escriguis sempre serà un cant a la vida! En aquest poema que has escrit val per tots. Enhorabona Vicenç.

  • Potser...[Ofensiu]
    Prou bé | 15-05-2022

    Ja l'has escrit! Positiu i esperançador!
    Gràcies
    Amb total cordialitat

  • Bellíssim![Ofensiu]
    llpages | 15-05-2022 | Valoració: 10

    M'ha encantat, felicitats a tot el grup!