Poema sota la pluja

Un relat de: micanmica

Plou.
I les llàgrimes del cel,
Suaus,
em llisquen galtes avall.

Plou.
Tanco els ulls i assaboreixo
Instants,
màgics sota la cortina d'aigua.

Plou.
Els sentits se'm desperten,
Impregnats
d'aquestes partícules màgiques.

Comentaris

  • Furtives | 28-08-2008


    Un poema realment molt fresc!, m'agrada!

    apa!

  • M'agrada la pluja [Ofensiu]
    surina | 28-08-2008

    i també el teu poema.
    Una abraçada.

  • Hola micanmica!![Ofensiu]
    Magrat | 28-08-2008

    M'ha agradat molt, aquest poema teu... L'alternança entre versos curts i més llargs hi queda molt bé, dóna bon ritme. I també m'agrada veure que saps valorar les petites coses boniques de la vida, com sentir les gotes de pluja sobre la pell... Al cap i a la fi, la vida és una suma de petits detalls màgics.

    Gràcies pel teu comentari, que m'ha permés descobrir-te. Et seguiré llegint. I és que aquesta web crea addicció! :-) Veig que altres també hi han caigut...jeje

    Una abraçada i fins aviat!

l´Autor

Foto de perfil de micanmica

micanmica

37 Relats

116 Comentaris

42319 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda un vespre, el 4 d'Octubre de 1990, ja de ben petita m'agradava inventar històries on feia volar la imaginació sense parar.
Sempre que em preguntaven "i tu, què vols ser de gran?" responia, amb convenciment absolut: "escriptora!". Després ja van venir altres idees, com filologia catalana, periodisme o traducció i interpretació (carrera que aquest curs començo).

A poc a poc (i una mica a batzegades, perquè tenia èpoques de molt escriure i d'altres en què apenes tocava una llibreta), escriure es va convertir en una via d'escapament a les meves inquietuds, les meves pors i els meus sentiments més profunds.

Finalment, i després de molt sentir la meva amiga Yáiza parlar tan bé de relats, no m'hi he pogut resistir i aquí em teniu, penjant el grapat de relats que tinc acumulats a l'ordinador... i espero que en vinguin molts més!


per saber-ne més de mi...

www.fotolog.com/buscantelnord

sensecobertura@hotmail.com