per la que porta el meu nom

Un relat de: Basileia

Les teves llàgrimes em feien sentir satisfeta, per fi eres igual que jo, que tots...vulgar, amb sentiments, amb problemes. M'estaves suplicant ajuda, per primer cop, i jo només sabia recrear-me en el tremolor de les teves mans. La Figura es desmontava, la líder queia i recorria a mi pregant una amistat ja perduda en el temps.

Ens recordo de nenes, juntes...d'adolescents, juntes...ara, juntes..., i encara ahir, a ulls dels altres, les veus s'extranyaven de veure'ns discutir. Hem creat una capa d'aparences i mentides damunt nostre.

Et puc dir clarament que necessitava veure com et derrumbaves treient a sanglots sorollosos la ràbia per no saber lluitar. Em calia sentir que fins llavors no havies tingut problemes i que ara no sabies que fer.

No t'odio, ben al contrari, t'he estimat massa, fins a voler ser com tu però la vida m'ha ensenyat a estimar-me i a veure en tu el que no volia per mi, i ara em veus com una lluitadora, com algú fort i s'intercanvien els papers a l'instant de manera tant sobtada que perds la lògica del teu camí.

Comentaris

  • Uups![Ofensiu]
    boleta | 19-09-2006

    He tornat al teu escrit perque em va impactar massa en una primera lectura... i m´he trobat amb la introducció, que omiteixen quan publiquen un text per primer cop i és al llistat dels 10 últims... canvia el sentit de tot al text. Sense la intro, pren un altre sentit, sobretot si no s´ha llegit res teu amb anterioritat.
    I et volia demanar disculpes per la duresa del primer missatge, totalment fora de lloc, vist lo vist. I animar-te a seguir escrivint amb la mateixa força i duresa, parlant de la teva lluita, ajudant a qui et llegeix.

    (potser algun dia et balli...)

  • l´enveja...[Ofensiu]
    boleta | 13-09-2006

    ... la gelosia... no és bona per la salut de ningú. Veure que hi han persones que necessiten sentir-se superiors a les altres per sentir-se satisfetes amb si mateixes, o que disfruten amb el dolor dels altres (sobre tot si es suposa que et son propers i els estimes, ¿?!!) com en el teu relat... noia, no sé, si parles de la teva vida i del que tu ets...L´enveja d´una dona cap a una altra, és el que la torna vulgar i mediocre. Sempre hi haurà algú millor que tu.

l´Autor

Foto de perfil de Basileia

Basileia

38 Relats

173 Comentaris

50611 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
... descobrint la vida pas a pas sense deixar-me cap detall..


m'agrada volar amb tu, m'agrada llegir històries que podrien ser reals, a voltes ho son...m'agrada ballar al meu ritme, i sentir les teves cançons...m'agrada riure amb tu, i de mi...m'agrada...m'agrada escriure, paraules tant íntimes per no ser llegides, m'agraden els somriures i els noms extranys, l'equilibri dels colors posats sense lògica...m'agrada que em toquis, i ser aquí...

..viu cada moment com si fos l'ultim...


R en Cadena


En Mandalf em va encadenar i jo he enganxat a aquarela, helena, instants i follet groc.