Paraules

Un relat de: Leconosh

Com objectes punyents em couen dins al cap, xiuxiuejant allò inexpresable, volent-me ajudar. Per què no les sento? Sorolls martellejants, frases silencioses, pensaments amplificats. Per què no les puc sentir? Em criden la direcció correcta, poden ajudar... Sento no poder sentir-les. De comprensió, d'indiferència. D'amor, d'amistat. De por. A la fi, sols paraules. Sols paraules, que s'han de sentir.
No tot el que és important es materialitza en el que vulgarment anomenem "paraules", però que tenen multitud de formes segons on la trobem i la intenció que els hi donem. En definitiva, les millors armes.

Comentaris

  • Si...[Ofensiu]
    ESPIRAL | 31-07-2006 | Valoració: 10

    no fos per elles...aquest comentari, no fora possible. Encara que també es diu que una imatge val més que mil paraules...penso que per comunicar-nos tenim paraules, imatges, ulls, mans, llavis, cor...sentiments en moviment dins el nostre pensament, que surten en forma de paraules o fets.
    En fi, bona refelxió, hi hauria molt a dir.
    1abraçada. ESPIRAL.

  • _shamandalie_ | 31-07-2006 | Valoració: 8

    Trobo que és una gran reflexió sobre la importància de les paraules a la vida. I si, estic d'acord amb que les paraules són una gran arma, una arma que pot ferir molt més que qualsevol punyal o qualsevol bala. Perquè hi ha vegades que rere una paraula -una simple paraula- hi ha escrites mil històries, mil pors, mil problemes, mil somriures... o mil punyalades, mil intencions retorçades, el que sigui, de tot...
    Encara que també crec que hi ha moltes altres formes de parlar que a través de les paraules, que a vegades amb una mirada o amb un gest es pot ferir tant o més que amb paraules... suposo que tot depén de la situació en que un es trobi.
    Per cert, et deixo un regaleeeeeeeet :D


    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena


  • Hola de nou[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 15-09-2005

    Curiosa reflexió sobre les paraules. Diuen que una paraula pot ferir més profundament que una espasa. I personalment crec que és cert. Les paraules poden canviar una vida. Tot gira al voltant de les paraules.

    Però, igualment, també és cert que No tot el que és important es materialitza en el que vulgarment anomenem "paraules". Els gestos també els considero essencials, i també poden dir moltíssimes coses.

    I, evidentment, rera les paraueles, hi ha la intenció. El que es diu varia molt, segons cóm es digui. I això és realment impresionant.

    Sí senyor, curiosa reflexió sobre les paraules.

    Una abraçada.

    Salz.

  • en fi...[Ofensiu]
    AnNna | 28-06-2005 | Valoració: 8

    doncs sí... per nosaltres, que ens agrada escriure, que ens identifiquem i que anomenem com a amigues aquestes paraules juganeres que ens fan crear i sentir-nos feliços... doncs, per nosaltres són les millors armes...

    però és que les paraules ho són tot... la gent que diu que és de números, que no vol saber res de lletres, és que és gilipolles, amb perdó de l'expressió... de què els serveixen tans números si no saben expressar el que han descobert, el que tenen al cap, o el que sent el seu cor?

    au, va!

    Molts petons!!!!!!

    AnNna

Valoració mitja: 8.67

l´Autor

Leconosh

5 Relats

17 Comentaris

6651 Lectures

Valoració de l'autor: 8.90