Odi d'amor

Un relat de: llaixam

Qui és que no ha cregut mai que la persona amb qui va compartir tantes paraules, tantes abraçades i tants petons seria la persona de la seva vida?
En el meu cas, tot va començar deurà fer cosa de quatre anys. Aquell noi amic meu, al qui explicava totes les meves coses bones i dolentes i que per part seva també compartia la seva vida amb mi. Fins aquí tot era tan perfecte, fins que per part meva va sorgir un nou sentiment que no el podria definir com amistat. Tot i els meus sentiments jo continuava fent com si no passes res, ell m'explicava amb qui tenia sexe i jo l'escoltava com feia una amiga, era molt dur però era el que em corresponia o això creia.
Va arribar un dia en que ell no parava de parlar de mi, fins que va sorgir el que portava esperant feia molt de temps i em va fer creure que estava enamorat de mi, i si dic que em va fer creure perquè en aquest precís instant em sento tant enganyada, humiliada i estúpida que em passen tot tipus de pensament d'odi cap a ell.
Esta clar però que aquest odi, és un odi d'amor. Es tanta la ràbia de no poder tornar a tenir un moment en que ell i jo estàvem sols, en que m'abraçava i em deia que m'estimava, en que em feia petons i em deia que estigues tranquil·la que ell curaria totes les meves ferides i no deixaria que ningú em fes mal.

I es que aquí estic intentant tancar les ferides que ell ma fet, mentre ell intenta quedar be davant meu, dient-me que sap que ho ha fet malament i que li sap molt de greu.
Diuen que és de savis perdonar, i suposo que si, però a cas perdonar es només dir - Et perdono?- No ho crec, jo ja le perdonat amb paraules però el meu cor em recorda cada dia i cada nit que aquell odi d'amor encara és allà i que no marxarà.

Això no es tot amics lectors, dissabte passat després d'una gran festa ell em va acompanyar a casa i em va agafar de la mà. Jo sabia que ell tan sols volia una nit de sexe però en aquests moments el cor és la teva primera arma, i jo vaig cedir. Ara encara és més gran l'odi d'amor cap a ell, perquè com pot ser que existeixin persones que siguin capaces de fer confondre a la gent el sexe i l ‘amor quan saps ben del cert que aquesta esta enamorat/ada de tu?
Si us heu trobat amb el mateix cas, comenteu perquè en aquest moment necessito algú que es senti igual per poder entendre una mica més el meus sentiments.

Comentaris

  • Odi d'amor[Ofensiu]
    llacuna | 18-01-2010 | Valoració: 10

    La idea està molt bé, l'odi d'amor existeix.
    Però no s'entén gaire si l'amic et rebutja o no?
    O és que tu no el vols estimar?

    Potser no és tant greu l'odi d'amor com l'odi sol. Tot i que tu parles d'engany. Quin engany? Què ara no t'estima?

    Parlo des de mi. Suposo que aquestes coses passen quan conduïm les nostres vides sense ser-ne del tot conscients del nostre cos, dels avisos que ens dóna. El cos és savi. Les primeres impressions són les més importants.
    Ara, caldrà vigilar el proper amic i que no s'encadeni l'odi. Només hem de dir sí si volem dir sí i sinó dir un no ben clar. Tot és desconeixement, no hi ha culpa.

    Salut! i transformació!

  • Aquest noi no se't mereix...[Ofensiu]
    bellissima | 18-01-2010

    i ets tu qui ha de saber protegir-se'n. Protegir-te tant d'ell com de tot allò i de totes aquelles persones que et poden fer mal. Enforteix-te, no cedeixis, no siguis feble, i dóna't a qui sí que et mereixi. No perdis la teva força ni malbaratis el teu amor, allò que és el millor de tu. No ho donis a qui no s'ho mereix. Crec que no haries d'haver tornat a estar amb ell.
    Un petó, preciosa.

  • montse7 | 17-01-2010 | Valoració: 10

    II.. ESQUE AMI TAMBE MA PSAT II EM SENTO IGUAL.. SENTO QUE LA VIDA ES UNA MERDA.. I QUE SENSE AQUESTA PERSONA NO POTS VIURE.. NOTES CM SI LA VIDA NO TINGES SENTIT.. QUE NO TENS GANES D'ESTAR EN NINGU QUE NO SIGUE ELL.

    PERFI HE TROBAT UNA PERSONA QUE HA PASAT EL MATEIX QUE IO QUE MENTEN...
    I ESQUE TOTS VAN FEN MAL.. JUGAN..
    I NATROS SEMPRE ACAVEM PATIIN..


    UN·PETÓ! (:

  • plorant[Ofensiu]
    Nyanga | 17-01-2010

    Per desgràcia...
    i per desgràcia encara les ferides estan obertes..

  • 5è aniversari!!![Ofensiu]
    Ullsblaus1 | 11-01-2009 | Valoració: 10

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • A la vida em de pasar per tot...[Ofensiu]
    blackheard | 11-01-2009

    Em de trobar gent que enmsestima y gent que no, gent que nomes vol sexe i va amb la veritat de cara y gent que menteix per aconseguir el que vol. Crec que nomes fa falta apendre a dfernciar-ho.
    Se que has dit que si ens haviem trovat en una cituacio semblant ... jo si i segurament moltisima gent, pero per el que jo se moltes vegades no es culpa de ningu mes que nosaltres, els que mes ens mentim som nosaltres mateixos pq si algu t'estima ho saps no fa falta que t'ho digui, aixi que crec que al reves funciona igual.
    El secret es deixar d fernos mal nosaltres mateixos.

  • EXTRANYA MANERA D'ESTIMAR[Ofensiu]
    Sempre_teva | 02-01-2009

    No crec que aixó d'aquest noi, sigui una manera molt bona d'estimar... Sincerament feste'n enfora. Tan sols val la pena odiar-lo.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de llaixam

llaixam

5 Relats

17 Comentaris

7876 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia: