Oblit

Un relat de: Helena W
Tinc por. Por que passi el temps, i oblidi. D'oblidar-los, que ells m'oblidin. De distanciar-nos. Que ja no pensin en mi, que no se'n recordin de tot el que vam passar junts, de tot el que vam viure. Por d'aquella part de la meva vida que ell s'ha endut, i que resta repartida entre Anglaterra i Galdakano.

Tinc por. Por que passin els anys, que les memòries es vagin esborrant. Por que, poc a poc, la passió, el sentiment, tot, ja no sigui el mateix. Por que tot canviï.

Tinc por dels canvis. De l'oblit. De la soledat. Del dolor. De les distàncies, i dels records, dels bons i dels dolents, de les rialles i els plors, les retrobades i els comiats. Por de recordar la tristor del final, però també por d'oblidar-la.

(Escrit el 2005, re-editat).

Comentaris

  • La ment[Ofensiu]
    Fada del bosc | 07-12-2010

    Tenim por d'oblidar, però també tenim por de recordar, la ment és capriciosa ens fa oblidar i recordar al seu criteri... tan mateix teniml'escriptura per no oblidar o per deixar constància del que no volem recordar.

    No tingui por d'escriure llençat per comprovar de què ets capaç.

    La Fada

l´Autor

Foto de perfil de Helena W

Helena W

10 Relats

7 Comentaris

9357 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Vaig néixer l'any 1987 en una ciutat de Catalunya. Escric des que sé com utilitzar un llapis, però no tinc massa relats que mostri a la gent. Em fa por que observin a través de la meva ànima.

Tot i així, de vegades se n'escapa un tros per alguna escletxa.