No m'oblidaré de viure

Un relat de: Queca

I m'he d'enfonsar perquè tu no em vulguis fer surar?
I m'he d'ensorrar perquè tu no em vulguis estimar?
I m'he de passar les nits plorant perquè tu ni hi vulguis ser?

Doncs has de saber que en sóc capaç, que puc perdre'm tota la glòria, que puc enterrar l'alegria i viure en la penombra, però també has de saber que no ho faré, que no val la pena, que no penso acceptar la condemna que m'imposes, i que d'entre les cendres que ha deixat el teu amor fugaç i devastador renaixeré, perquè la vida és molt curta i no tinc ganes de malgastar-la plorant la teva absència, perquè sé que les meves llàgrimes no serviran per donar-te un cor que el vulguis compartir amb mi.
Et vaig regalar la meva vida en una fràgil capça de cartró, i a tu et va faltar temps per deixar-la caure a terra. Et vaig regalar la meva lluna plena, i no vas dubtar a marxar amb ella sota el braç, i em vas deixar el cel desert, un cel de pedra sense estels. Et vaig regalar la brillantor dels meus ulls, i te'n vas anar deixant-los ben apagats.
Però saps? Aviat tornaran a brillar, perquè no permetré que caiguin en l'oblit. I o creguis que em rendiré, no em penso donar per vençuda, perquè no et mereixes ni una sola de les meves llàgrimes.
Per més que em pesi el record de la felicitat al teu costat no l'abandonaré, perquè vull recordar els millors moments, per tornar a viure'ls lluny de tu.
I per més temptador que resulti aquest pou negre desolador no hi cauré, perquè sempre em quedarà algú que m'estimi i que sàpiga guarir-me les ferides que m'ha deixat.
No m'oblidaré de somriure, no m'oblidaré de ser feliç, i no m'oblidaré de viure perquè tu hagis decidit que no tinc cap valor per a tu.

Comentaris

  • llagrimes als ulls...[Ofensiu]
    peusdevent... | 08-08-2005 | Valoració: 10

    Gràcies al destí avui sóc aquí llegint el que em feia falta llegir... tant de bo jo fos capaç d'escriure el que tu has escrit i el més important dur-ho a terme...

    gràcies Queca! una besada!!!

  • Efectivament[Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 23-08-2004 | Valoració: 10

    La fotografia et defineix prou bé. I demostres clarament que quan cal, plantes cara! I demostres també que quelcom com ara el que descrius no només no et farà oblidar de viure, sino que tampoc et farà oblidar d'escriure. Suposo que per als escriptors una cosa implica l'altra. Vinga, que vagi bé!!!

  • Buidatge[Ofensiu]
    Biel Martí | 22-08-2004 | Valoració: 9

    Està bé això que per desfogar-se s'escrigui, i més s'hi s'escriu bé, un buidatge a través de les lletres i les paraules!

  • Molt ben dit![Ofensiu]
    Ilargi betea | 20-08-2004 | Valoració: 9

    Tandebó la persona que et va fer tant de mal llegís això. N'estic segura que ja se'n deu haver penedit d'haver-te deixat escapar, no trobarà cap altra noia com tu (i de fet, segur que tampoc se la mereixeria).
    M'agrada aquesta llum d'esperança que deixa escapar el teu relat, és clar que sí, aviat riuràs de tot allò que ara et fa patir.
    Per cert, he trobat una lluna plena que algú havia perdut i he pensat que potser és la teva. Te l'envio ben envoltada de màgia perquè no es trenqui, espero que t'arribi aviat! ;)
    Un petó nina!! I segueix somrient!

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de Queca

Queca

108 Relats

757 Comentaris

193520 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Fisioterapeuta i pedagoga.

Lectora intentant escriure.

Enamorada de la literatura, d'estimar, del mar i a vegades, de la vida.

Nascuda al febrer del 87, treballo amb avis, que són el pou de sabiesa on intento aprendre cada dia quelcom nou (sobre ells, sobre la meva professió, sobre la vida, sobre mi mateixa).

Per què Queca? Lleigeix "Te'n vas anar".