mort a la foscor dels arbres.

Un relat de: perez

Era fosc,i a sobre...al bosc,quant el cotxe es va averiar,les noies histèricas i esgarrifades,mentre els nois intentaven arreglar la averia,un dels nois s'hen recorda que prop de allà hi havia una gasolinera,van anar tirant,els nois passejaven tranquilament en el primer grupet,mentre les noies passejaven a poca distancia.La nit era tranquila,nomes s'escoltava el cant (CU-CU),del mussol i el vent càlid i suau,quant de sobte van veure passar per devant seu una hombra,que fugia cap al camí,cridant com si li estigues passant alguna cosa.De sobte va apareixer una camioneta-grua perseguint-la,quant de sobte el que anava darrera ens va mirar i va apuntar amb un arc de fletxes,a molta distancia i a la foscor li va donar a un dels nois,que va morir a l'instant.Les seves ultimes paraules van ser:''ATRAPEU-LOS,I MATEU-LOS''.
Així va ser que el van deixar a terra mort.

Al dia següent ja de dia van anar cap on havia anat la grua,al cap de mitja hora van trobar la casa tota atrutinada.
Els nois i les noies es van apropar a la finestra dividint-se en dos grups.Van veure que l'ombra de la nit anterior la estaven partin en trossos tregen-li els ulls,la pell,etç.
Just en aquell moment un dels sis homes llunatics,es va apropar als nois tallant-li el cap,al altre grup ja els havien agafat.
Un dels nois els va dir que anessin cap a la grua i que
arranquessin el motor,ell ara i aniria,va agafar una arma i va disparar contra una bombona de butáno,va esclatar la casa,els altres nois van morir a la explosió.
Van anar cap a la ciutat on vivíen. Els llúnatics no van morir.
Al cap de dos anys,van rebre una carta que i deia:
"Aixó encara no a acabat,us matarem tard o d'hora"
JAAA,JAAA!!!!
Al cap d'uns dies,es va escoltar per totes les cadenes de les notícies:"la tràgica mort de 2 nois i 1 noia assassinats brutalment,al joc de l'assasinat s'ha trobat una carta dient,hem vengat la mort dels nostres companys".

Comentaris

  • Home... no és dolent tampoc...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 16-08-2005 | Valoració: 8

    Esta`bé... has de polir l'estil però no està malament. Segueix endavant i ànims!

  • Un relat com a mínim d'acció[Ofensiu]

    Endevino que el teu fort és l'acció? He llegit alguns relats teus. Tens camí per fer, si t'agrada escriure, però ja has fet una cosa que molt pocs (i encara menys a la teva edat) s'atreveixen a fer: començar.
    A llegir, a escriure i a perfeccionar l'ortografia que els teus textos són prometedors. I molta sort!!!!!
    Salut i bona entrada d'any!

l´Autor

perez

12 Relats

16 Comentaris

17274 Lectures

Valoració de l'autor: 6.00

Biografia:
em dic cristian i vaig neixer l'any 1992.
vaig neixer a sabadell(barceLona) i vaig a l'escola concordia.