Minuts previs a una vida

Un relat de: polamat_
Des d'on estaven s'escoltava la cridòria. Constant i fidel, no havia cessat des de que havien arribat, hores abans.
El cendrer rebossava de burilles i puntes de cigarret, i el rastre sinuós del seu fum es perdia en un immensa boirina que no deixava veure-hi a través.

En Cliff puntejava la seva guitarra sense esma, es podria dir que hi estava intimant. Practicant sexe, de la forma més sensual. Els seus cabells llargs, li cobrien tota la cara i postrat al sofà, apurava el seu últim canuto.

En CJ seguia tancat al lavabo. En menys d'una hora, havien passat tres dones rosses exuberants. Possiblement hagués intentat fer-s'ho amb les tres alhora, però era massa. No hi podien cabre més de dos persones allà dins.
A la pica del tocador, flotaven una desena de preservatius, tots ells usats. Estava embussada des de feia molt, el color de l'aigua ho evidenciava.

En Joe ''Caragorda'', repenjat al sofà, sobre la tauleta, s'empolsava el nas com s'hi no hi hagués demà. Sempre ho feia. Les seves bosses de ''farina'' -com li deia ell-, estaven totes a l'armari, i mai en faltaven.
D'això, bé se'n ocupava en Frank, el propietari del Music Hall Arena de Tenessee.
Tot estava a punt. Només faltaven 6 minuts, el públic, impacient, corejava el nom dels seus ídols.

En Randy, com sempre, amb la ampolla de Jack Daniels a la mà, animava al públic, sobretot al femení.
Passejava amunt i avall, i sense vacil·lar agafava la dona més guapa de la primera fila i la morrejava salvatgement. Sense samarreta, mostrant tots els tatuatges, amb aquell cos esquelètic i pàl·lid, no li calia res més. Era el centre d'atenció i qualsevol dona faria el que fos per anar-se'n al llit amb ell.

Quan faltava tant sols un minut per sortir, s'agrupaven tots. En Cliff, en CJ, en Joe i en Randy, i s'abraçaven efusivament. Les seves cares canviaven. Bé sabien que aquells nois que ho havien compartit tot des dels 7 anys, mai més tornarien a ser, si més no, ''normals''.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer