Mentrestant

Un relat de: Vitorio

Assegut, tranquil·lament, observe com passen els cotxes al meu costat, sense fixar-me en ells però seguint-los a tots passivament amb la mirada. Abaixe un poc la finestra per sentir-me més lliure, per notar com algú és capaç d'amoixar-me plàcidament.
I mentrestant pense en tu.

Amb la companyia d'unes cerveses i d'uns amics, passen les hores de puntelletes, però unes rialles i bromes no acaben per minvar aquesta ansietat, aquesta angoixa. Tu hi ets davant, encara que la façana és massa grossa com per veure més enllà.
I mentrestant els teus ulls m'encisen.

Quan els llibres m'avorreixen i la meua ment reitera fugir, no faig més que tornar a aquell parany fantàstic i irreal, on hi ets tu assegut esperant-me mentre em mires de rínxol, com si per un moment les paraules no foren necessàries.
I mentrestant continue imaginant-te.

En al foscor de la nit, quan la son decideix abandonar-me em quede sol abraçat al coixí. Sempre intente deixar un poc d'espai al meu costat, per si alguna volta vols acompanyar-me i imagine com seria tindre't al meu abast, poder passar-te la mà per l'esquena i ser el teu llençol.
I mentrestant no puc oblidar-te.

Qualsevol conversa trivial és només una excusa per seguir veient els suculents llavis que sé que no puc tastar. I una altra vegada més, pense què ocorreria si em decidira finalment, si m'atrevira a obeir el meu èxtasi. Però l'atzar pot ser massa cruent i l'amistat és una aposta força arriscada per a jugar-ho tot a una carta. És per això que apague el foc amb resignació i afegisc una peça més a aquesta cuirassa que m'allunya cada cop més de tu per a protegir-me.
I mentrestant intente evitar-te.

Una abraçada efusiva et fa creure que tot és natural i quotidià, però no saps que el meu silenci diu molt més que les meues paraules i que no és més fals allò que mostre que vertader allò que amague.
I mentrestant jo seguisc estimant-te.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Vitorio

Vitorio

7 Relats

3 Comentaris

5677 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Un jove habitant d'aquestes inhòspites terres, a cavall entre la Marina i València, que es dedica a expressar com pot els seus sentiments i pensaments, un aficionat. El meu objectiu és que algú entenga què és allò que escric i compartir experiències.
De vegades és molt difícil trobar comprensió.


victor_rc_denia@hotmail.com