lliberar-se

Un relat de: Climenode

"…De cavalls encadenats i cartes manuscrites pintes els teus quadres. Realistes imatges o fingides paraules que t'empenys a evocar.
Somnia en l'ànima perduda de l'eterna paraula.
Rebutja l'esborrany sobrer que roman a l'espera d'una correcció matussera.
Diuen que tard o d'hora apareix de la capsa que forada les onades, el batec de la foscor infinita, que despertarà olors frisoses, olors restaurades que permetran elevar el cant de l'escrit modest.
Tingues present sempre la llum del qui t'envia pètals de flors immaculades. Pren de nou els ressecs que la calor hagi esmorteït i reviu-los amb l'olor de la mala estrugança capturant només allò que no et pugui ferir.
Redibuixa el cavall... A partir d'ara galopa, galopa a camp obert, i no sap del cert quan, ni on s'atura. No en coneix els motius però té la resposta a tots els perquè.
Descriu el que veu mentalment en el seu caminar galopant com un coet gasificat, destaca els colors, la llum del sol i el teu somriure..."

Comentaris

  • _shamandalie_ | 11-06-2006 | Valoració: 9

    Quin gran primer relat! Tens una forma molt curiosa d'escriure, com molt teva :P, m'hi he fixat als altres relats que tens publicats... tens una forma molt teva i m'agrada!
    La llibertat d'un pintor, tot el que sent quan estampa els seus sentiments a un quadre, la seva llibertat és dibuixar un cavall galopant i sentir que podrà marxar amb ell allà on vulgui, que ho sap tot i que no necessita res més.
    Molt aconseguit! jeje petunikus*

  • Wola!![Ofensiu]
    Dreams | 07-12-2005 | Valoració: 10

    Molt ben fet per se el teu primer relat.. si.. m'ha agradat.. ^^ Segueix així i benvinguda!!

l´Autor

Foto de perfil de Climenode

Climenode

8 Relats

16 Comentaris

10012 Lectures

Valoració de l'autor: 8.91

Biografia:
Sempre he pensat que l'escriptura es una manera de canalitzar la meva manera d'entendre el món i que em permet equilibrar el que penso amb el que sento i el que sóc. Fa temps que escric però sempre per a mi i poc a poc vaig començar a trobar la necessitat de compartir-ho. Ara fa poc que sóc aquí i que navego entre milers de relats de persones que com jo escriuen pel plaer d'escriures o desfogar-se o simplement construir quelcom amb sentit per un mateix, per als altres o ves a saber.... I m'agrada... m'agrada respirar aquest ambient i sencillament deixar volar la meva imaginació..... aprendre a cada esbatec d'ales una mica més de cada persona que escriu, omplir-me de somnis i escriure a cor obert!!!!