L'heroi radiant

Un relat de: Edgar Cotes i Argelich
No pot sinó meravellar-se davant aquell sol fulgurant que, omnímode, no deixa esmunyir ni un racó d’obscuritat. Aquest és talment com un cavaller de la resplendor que, amb ferotgia, venç tots els seus foscos enemics. Les criatures de la tenebra s’esvaeixen només amb la seva presència vigorosa i els perills que semblaven fatals a primera vista, esdevenien innocus i minúsculs amb ell.

Ara, es troba davant un camí de claror on totes les seves pors s’han dissipat. El nen no creu que hagués pogut arribar sa i estalvi al lavabo, si no hagués estat emparat per la llum puixant que emanava de la bombeta del seu passadís, que el va rescatar de tots els monstres que l’assetjaven en la foscor.

Comentaris

  • Quan som petits[Ofensiu]
    Montseblanc | 05-01-2017

    el nostre petit món és "tot el món" i tenir la desgràcia d'haver d'anar al lavabo en plena i fosca nit pot esdevenir una gran aventura i requerir de tota la nostra valentia. La llum ens salva, sí, sempre... Ho has expressat molt bé!

  • Edgar![Ofensiu]
    allan lee | 01-11-2015

    Premi extraordinari de l'ARC!! Ho acabo de llegir. Moltissimes felicitats, jo crec que escrius cada cop millor i ens passaras la mà per la cara a més d'un i de dos. Una abraçada, estic molt contenta que es reconegui la teva vàlua. Muacs,

    Silvia

  • Pot ser tan simple...[Ofensiu]
    Materile | 02-09-2015 | Valoració: 10

    La LLUM és poderosa i ens ha fet poderosos. Sense la seva complicitat i el nostre enginy no hauríem aconseguit ser on som.

    Ho plasmes molt bé, Edgar. Amb molt poques paraules ens fas travessar molts anys i ens poses com exemple un petit conte.

    Ets un mag de les lletres i de la imaginació al poder, Felicitats!!!!!

    Materile (Maria Teresa Galan)

l´Autor

Foto de perfil de Edgar Cotes i Argelich

Edgar Cotes i Argelich

38 Relats

324 Comentaris

50405 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
(Balaguer, 25 de juliol del 1997)
Aprenent d'escriptor i traductor, amant del microrelat i enamorat dels genères fantàstics (ciència-ficció, fantasia i terror).

Em podeu seguir al meu bloc

Edgar Cotes

O al meu Twitter:

@Edgar_Cotes