L'Església em fa fàstic

Un relat de: Larivor

Oh! Que bé! Ja tenen un nou Papa. Quina alegria tan gran, tinc el cor ple de joia perquè ja tornen a disposar d'un guia espiritual que els conduirà per el camí de la virtut i els allunyarà del pecat.

Oh! Que bé! Seguirà prohibint els anticonceptius. Valgui'm Déu! Quina heretgia el fornici! És certament millor, més pur i bo que els nens neixin amb la dalla de la mort al coll per una malaltia transmesa per uns pares sense accés a anticonceptius i medicaments. Moriran de sida pocs anys després d'haver nascut, això sí, no aniran a l'infern sinó que aniran el cel. Però no cal patir, el Papa orarà per ells i els dedicarà un parell de pares nostres mentre es passeja per entre els tresors del vaticà.

Oh! Que bé! Tenen un anell de pescador, cetres, trons i vestits luxosos. Ui! Quin patrimoni que tenen tan bast i espectacular! Per sort el tenen ben tancat i guarda't al museu i els bons cristians el poden anar a veure quan vulguin per corroborar la seva fe amb el senyor. Fins i tot, algun no creient davant d'aquesta mostra de poder es pot sentir cridat a la causa de l'Església. No en va, brillants i rubis no són per menysprear. Mentrestant milers de nens sense infància, no tenen aigua potable ni menjar i pateixen les pitjors de les epidèmies fins a la mort. Però tant és, segurament no són cristians i a quin boig se li acudiria invertir el patrimoni de l'Església en una causa tan poc transcendental com aquesta.

Ui! Quin fàstic els homosexuals! Ui quin crim l'abortament! Ui, l'eutanàsia és un assassinat! Sort en tenim que l'Església té les coses tan clares i mostra tan respecte per les diferents maneres de pensar i l'evolució del món. A més, ja han reconegut com a vertadera la teoria evolutiva de Darwin... i en ple segle XX!!! Quina demostració de modernitat!!

Tot plegat em provoca arcades i ganes de vomitar. L'Església em fot fàstic. Sou una puta malaltia per la societat, camineu agafats de la mà cap a la vostra extinció.

Nota de l'autor: Respecto les creences de tothom. Només he expressat els meus sentiments vers la organització i no contra el creient de qualsevol religió, Déu, Deus, ídols o digueu-li com vulgueu.

Comentaris

  • i tant![Ofensiu]
    loreak | 27-04-2005

    M'agradat. Penso el mateix que tu de l'esglèsia, pura hipocresia

l´Autor

Foto de perfil de Larivor

Larivor

8 Relats

10 Comentaris

11460 Lectures

Valoració de l'autor: 8.83

Biografia:
Romà Picañol Pujal
rpicanyol@yahoo.es


Tinc 28 anys, visc a Tona, un poblet vora Vic. No sé gaire que dir-hi aqui...
Vaig estudiar filosofia però no em va pas anar gota bé, així que vaig anar per un altra camí i ara treballo...
puaj!! això no interessa, seguim per on anava....
m'agrada molt escriure desde sempre, el meu problema és la falta d'un xic de disciplina per fer-ho asiduament, espero que aquesta web hi ajudi. També soc mandrós per llegir i llegeixo menys del que m'agradaria per pura ganduleria de posar-m'hi. Els llibres que he llegit que més m'han agradat, impressionat o arribat al fons són:
El pendul de Foucault
Dune
El senyor dels anells
Em considero força... molt freak i segueixo sent un nen en molts aspectes, espero no creixer mai. Jugo al Magic (un joc de cartes coleccionables) i a l'ordinador, benbé com un nanu.
No me n'amago pas, al contrari.

Una abraçada a tots i totes!