La resposta del correu

Un relat de: cabrera

Hola Neus,
gràcies per animar-me però les justificacions teves i del Josep, només em ratifiquen coses que ja havia pogut comprovar jo mateix i és que: Per molt i molt bé que m'ho passi, escriure novel·la, aquest és un camp que s'acaba. És una llàstima, però -suposo- que degut a les noves tecnologies s'està destroçant la imaginació dels lectors i encara és molt més preocupant si escrius en el nostre idioma, que és minoritari (no ens enganyem).
És totalment injust que després d'hores i hores per crear un manuscrit amb una mica de cara i ulls,encara s'hagi d'anar buscant i suplicant perquè alguna editorial et vulgui publicar el llibre. Degut a que les vendes no són quantioses -en general-,les bones editorials no volen arriscar-se gens, a no ser que siguis un personatge conegut - no cal siguis escriptor- o haver guanyat un bon premi, que aquest és un altre tema incoherent perquè si no has tingut mai un reconeixement i una difusió adequada, mai aconseguiràs mai cap premi o que et reconeguin., en definitiva: és com allò del peix que es mossega la cua. De fet és una mica humiliant i m'estic plantejant la possibilitat de canviar de registre i fer alguna cosa semblant a les que has fet tu o el mateix Josep dedicar-me a temes més d'assaig que no pas a temes de narrativa, fins i tot i encara que em pesi, escriure en espanyol, perquè segur que així tindria més opcions però sempre pensaria que estic traint-me a mi i atots els meus "germans".
De tota manera ja et diré que decideixo fer i com continuo dins d'aquest injust i egoista món de les lletres(que és un negoci, no un art).
Seguim en contacte. Cordialment, adéu i
Salut!



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de cabrera

cabrera

26 Relats

46 Comentaris

28726 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
En veritat em dic Manel i sóc fill dels peus de la muntanya de Montserrat.
Abans creia que els rodamons haviem nascut per correr.
Ara crec que no calen ni braços ni cames per poder volar.
Acaba de sortir públicada la meva
novel·la:CERCLE DE TRAÏCIONS- Abadia editors, la podreu comprar a la llibreria Ona de la Gran Via i a qualsevol d'Igualada, Manresa, Martorell, Abrera, Collbató, El Bruc, Rsparreguera i Olesa. Gràcies.
Vull agrair tots els comentaris dels meus relats i també dir-vos que el meu correu és: manelarques@yahoo.es