La petita història de ningú (capítol 1)

Un relat de: NdEada

Em vaig llevar quant vaig veure que els números vermells del meu rellotge digital marcaven ja la 1 i 25 del migdia.
Em vaig seure al llit i vaig notar com les meves pupil·les es dilataven per cercar la finestra i obrir les persianes.
Tota l'habitació estava desordenada, quant vaig arribar aquell matí prest, vaig deixar la roba tirada al terra fred, i la roba bruta encara seguia al passadís.
No tenia quasi temps de res, però aquell dia vaig decidir col·locar-ho tot menys el que tenia que posar-me aquell vespre.
Anava descalça i notava aquell fred intens del hivern colant-se per els meus petits peus destrossats de la nit anterior.
Vaig decidir anar a la cuina a menjar alguna cosa, però es notava que últimament el negoci no anava massa bé. Vaig treure un cartró de llet caducada de la gelera, i em vaig menjar un bocí de coca que quedava de feia unes setmanes.

Després de menjar el més decent que vaig trobar, vaig intentar trucar a la mare, feia mesos que no sabia res de ella, i cada cop que marcava em deia que aquell número no existia.
Em vaig ficar al bany i em vaig mirar a aquell espill romput per la meitat i vaig poder veure les ulleres a la meva cara i aquells llavis encara vermells de la nit anterior.
Em vaig seure entre la banyera i el lavabo i amb les cames arrufades i les mans a sobre, em vaig posar a plorar, contemplant el que m'envoltava.
Sempre em demanava per què m' havia tocat viure aquesta vida, i no podia ser una d'aquelles que trobava un ric i es casava amb ell per tenir una bona vida.
Així passaven els minuts, imaginant-me com podria haver estat la meva vida si no fora la que estava vivint.

Vaig despertar del meu somni i tenia les cuixes banyades de les llàgrimes amargues que havia amollat feia uns minuts.
Era ja tard, allò que van parèixer minuts van ser hores, i el cel ja començava a arraconar la seva llum per deixar lloc a la foscor, on començava la meva vida de veritat.
Em vaig vestir, vaig escollir una de les faldes brillants que tenia.
Un top ben ajustat que feia que les meves mames anessin comprimides i ben amunt.
Em vaig posar un "tanga" de color vermell, amb els filets de cadena, i unes calces de forats, negres.
Abans de posar-me aquelles botes altes amb molt de tacó, em vaig pentinar, em vaig passar la pinta pels cabells llargs, negres i arrissats, i els vaig col·locar per a que no se'm posessin per la cara.
Em vaig posar les botes per fi, i vaig agafar la bossa on hi portava les claus de casa, el mòbil i els condons.
Abans de sortir, a la tauleta de del saló encara quedava una bolseta amb uns quants grams de cocaïna dintre.
Em vaig seure al sofà i vaig recordar el darrer pic que em vaig col·locar amb aquella merda que em feia viure.
Ara ja sabia perquè no hi havia menjar a la gelera, en les meves mans tenia els euros d'aquell més, que havien estat pocs.
Vaig agafar la targeta de damunt la taula i vaig fer una perfecta retxa amb la cocaïna i amb el tubet ja preparat al nas, vaig xuclar cap a dintre i vaig sentir totes aquelles emocions tan intenses mentre tirava el cap enrere per a que arribes bé al meu cervell.
Quant vaig sortir de casa, caminant sota els núvols, vaig adonar-me'n de que no m'havia maquillat, i vaig decidir aturar-me a casa de la meva companya que vivia uns pisos més avall.
"No passar" deia una línea aferrada a la porta de la meva amiga.
Dos policies van sortir de la casa dient:

-Bé, una sorra menys al barri.
-Uf, però aquesta ho feia bé i barat!
-Més amunt en viu una altre, que esta ben bona.
-Aquestes noies es gasten tot el diner que cobren amb el seu cos, amb cocaïna i heroïna.
-Si però...

No vaig voler escoltar més, aquest cop em va servir que el cabell em tapés l'escot i la cara, no van saber qui era, perquè anaven massa ficats dins la seva estúpida conversa.
Mentre caminava per aquell carrer estret, i els meus tacons ressonaven, recordava les paraules d'aquell policia.
Tal vegada la meva amiga va morir de sobredosis, però jo mai ho sabria, no voldrien donar explicacions a algú com jo. Hauria de deixar-ho, pensava mentre em seia a la aturada de bus.
Amb les cames creuades, i la pell de gallina que recorria tota la meva esquena descoberta, notava aquell fred tan intens, que ni tan sols el que m'acabava de ficar aturava.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer