La noblesa em posa.....

Un relat de: garbi24
Les diferències socials poden ser un mur de grans dimensions interferint en l’amor que una persona pot provocar en un altre i que mai serà correspost per manca de coneixença de la mateixa.
En Joseph no tenia maneres d’arribar al contacte directa amb la Raimunda, la bellesa més esplendorosa del primer nivell de noblesa, quasi sempre tancat dins les seves fortaleses, que alhora els aïllaven dels perills però també de la llibertat tastar l’amor veritable.
Només podia despertar l’atenció de la Raimunda amb alguna cosa que el fessin cridar a palau, per així aprofitar la proximitat per fer-se conèixer. Comptant amb els rumors sobre la noblesa, que sempre parlaven d’una libidinositat alta i que sovint recorrien a la classe baixa, per omplir les llargues nits de plaer sense necessitat de responsabilitats, en Joseph va escampar un rumor sobre les seves aptituds, mesures i habilitats sexuals, que es multiplicaven inexplicablement quan es relacionava amb la noblesa.
El boca orella va funcionar a la perfecció, en pocs dies va ser cridat a palau per comprovar si els rumors eren certs. La seva ocurrència va fer possible passar del boca orella al sempre més sucós boca a boca. Encara que abans de arribar a la seva tendre i joiosa Raimunda, havia de demostrar la seves habilitats amb les tietes solteres, en una edat que l’experiència havia de ser alta per força, això sense parlar de la possible gana acumulada.
Ara només quedava deixar el llistó ben alt, perquè el boca orella encara més proper, despertés la curiositat morbosa de la Raimunda.
Tietes, esteu de sort, la fita per mi és prou important......com per donar-ho tot per arribar-hi.

Comentaris