La maleïda inspiració

Un relat de: Senitram
Avui he sortit a passejar buscant la maleïda inspiració. Feia massa dies que no podia escriure ni una ratlla.
M'he llevat, m'he col·locat un xandall i sense ni rentar-me la cara, he sortit de casa. Feia la gelor d'un matí de febrer, encara no eren ni les 8. El sol intentava sense èxit escalfar la pell de la meva cara.
He caminat fins al mar, la platja estava sense ni una ànima, el mar tranquil, avorrit diria, el cel d'un blau cel massa de manual.
No podia aferrar-me a res que m'inspirés, més que la soledat i el silenci que han estat els únics que m'han acompanyat des que he sortit de casa.
Després d'una bona estona, amb aquesta decepció a la butxaca he tornat cap a casa.
He fet les meves rutines matineres més elementals que abans amb l'avidesa de la inspiració m'havia saltat, fer el llit, dutxar-me, un cop m'havia eixugat el cabell d'una manera simbòlica com sempre faig, m'he rentat les dents.
Encara amb el barnús, m'he vist reflectida al mirall.
Per fi, aquí, és aquí, és aquí on és.La meva cara, ara fresca, desperta, però amb tots els senyals de les històries viscudes, cada arruga és una pena o una alegria que m'ha portat la vida. Cada reflex en la mirada és el reflex de tots els somnis i els malsons oblidats.
La inspiració és aquí en mi davant del mirall, el mirall em torna una imatge de mi pulcre i sense enganys. Som nosaltres qui li posem tots els matisos, des dels cruels inquisidors fins als més dolços amb el cor enamorat.
Un premi que ens toca cada dia i que no cada dia aprofitem, un mirall davant nostre i una ànima reflectida. Mirem-nos més! En nosaltres dorm el poder de què desitgem.

Comentaris

  • Vora el mar[Ofensiu]
    Marina i punt | 20-02-2023

    Ben segur que hi ha hagut altres dies que la calma de la sorra, el cel, l'onatge del mar i la solitud a primera hora del matí t'han servit d'inspiració. És un privilegi poder-ho gaudir.
    També és ben cert que només cal buscar una mica dins nostre per trobar-hi vivències que despertin la musa creadora d'històries.

    Salutacions

  • Rutines matineres[Ofensiu]

    Bon dia, Senitram:


    En el relat ens descrius molt bé aquestes rutines matineres, les que aparques per a sortir a la recerca d'aquesta inspiració en majúscules.
    Celebro que a la fi l'hagis trobat. No hi ha res establert per a què sorgeixi en el moment més inesperat.

    Si a tu et serveix mirar-te al mirall, endavant! Si aquesta mirada que et retorna és pulcra i sense enganys i s'adequa a la teva intenció com a autor. Si és una mirada autèntica i sincera, la pots aprofitar per a plasmar en futurs relats.

    L'important és seguir i no aturar-se.

    Una abraçada i sort per al concurs,


    Helena

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.

    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats