La droga de l'amor

Un relat de: M@ri

M'encanta el que em fas sentir, cada moment és més gran el que sento per tu, no ho deixaré de sentir mai. T'estimo més que a la meva vida, i tu m'estimes, que més vull?
Ho tinc tot, tu ho ets tot per mi. Cada carícia teva, cada paraula, cada sospir, cada batec del teu cor, cada cop que m'agafes la mà, cada petó...tot em fa caure en el desig que ets tu.
Tu m'has fet a mi i així fins a l'últim sospir que em pugui donar la meva vida. Estaré amb tu sempre i per sempre, pensant en tu i amb tu, besant-te només a tu, no vull besar a ningú més que no siguis tu. Em fas feliç! Vull aprendre a lluitar per el que estimo, com ho estic fent ara, jo t'ajudaré, no et deixaré mai sol, mai! Tu tampoc hem deixis mai, estima'm ara i sempre, aprofitant cada segon com si fos l'últim.
Necessito les teves mans, sí, unes mans que sé que em donen força, companya, amor...no es separaran mai de mi i juntament amb les meves construiran un món on l'estimar-nos sigui un fet cada dia més gran, un desig fet realitat. Necessito tocar els teus llavis, acariciar-los, saber que són meus, que d'ells surten tants sentiments com t'"estimos". Petons que em fan volar, em transporten a tu i no vull mai marxar. M'agrada quan em fas riure, quan rius simplement perquè vols, no hi ha lleis, ets lliure i jo també ho són juntament amb tu. Volarem lluny tots dos junts buscant un futur igual o millor que aquest present, sense mirar mai enrere, sense girar-se per mirar el passat. Ets la llum que em porta a la vida, la llum que em dóna aire, la llum que em fa feliç, la llum que mai s'apagarà, que mai marxarà del meu costat.
Vius al meu món, has aconseguit entrar-hi i jo m'he pogut instal·lar al teu. Lluitaré sempre per tu i per mi... perquè t'estimo...

Un més mes tard...m'he adonat que ets un gran actor...


Comentaris

  • En fi![Ofensiu]
    Arbequina | 27-07-2006

    Si busques, trobes; a cops quelcom inesperat millor que el que buscaves. (Comentari relacionat amb un altre text que t'he llegit).
    Per cert, aquest relat m'ha encantat. Suposo que no és una novetat, tan se val: el final és genial.
    I certes maneres d'expresar-te m'encissen (també del relat anterior i que no t'he dit, crec).
    Un gran relat.

    Una abraçada.

    Arbequina.

  • Sempre...[Ofensiu]
    La flama de l'oest | 13-03-2005 | Valoració: 10

    ...pensem que tot és bonic, que no pot sortir res malament, fins que t'adones que la persona la qual estimaves, et trenca el núvol creat.
    Tu em vas dir, que hem d'apendre dels errors, i vull que sàpigues Mari, que aquell insiginificant no et mareix, ni una simple paraula teva.
    Mari, sigues forta i l'amor tornarà a omplenar la teva vida de nou, ja ho veuràs.

    Petons i abraçades

  • Ostres![Ofensiu]
    BlauFosc | 24-02-2005

    Quin final! M'encanta. Tota la dolçor aigualida, somorta i cremada en tan sols una frase que insinua, però que ho diu tot. Fa temps, una dona em va dir:

    "Hi ha nois a qui l'amor etern els dura tres mesos"

    L'eternitat humana és així, efímera i... a vegades mentidera.

    M'agrada molt com escrius, de forma tant directa i punyent.

  • M@ri | 27-01-2005

    capdelín...he aconseguit enganyar-te de la mateix amanera que em van enganyar.

    M'agrada que t'agradi...petons.

  • MOLT BONA!![Ofensiu]
    pajaritasaltarina | 26-01-2005 | Valoració: 10

    Molt bé tia!! Es la pura realitat... Avui ell et sembla la persona més meravellosa del món, i demà es un fill de puta... i passat demà us caseu... jajaja així es la vida... però seriosament... És molt maca! Felicitats!
    Ah, si! si vols llegir la meva historia de: "Estimat manolo" es una carta a un tiu que m'ha fet molt de mal, però que ara estic coladíssima per ell... Però qui sap... Potser demà m'enfado amb ell i no ens tornem a parlar mai més... Si tens uns minuts llegeix-la i hem deixes la teva opinió! Adew maca! 1 petó

  • sorprenent!!![Ofensiu]
    Capdelin | 26-01-2005 | Valoració: 10

    has aconseguit enganyar-me com un innocentot lector... primer, descrius els teus sentiments d´un amor profund, real... on tu et dónes totalment... i repeteixes una i mil vegades tots els matissos del teu amor, amb una força fantàstica i... quan ja sembla que s´acaba el relat platònic... un més de la sèrie interminable que la vida ens va dibuixant... BOOOM!!! la pinzellada final: "un mes més tard, m´he adonat que ets un gran actor"... aquest contrast brutal... m´ha robat el cor... ets molt dolenteta, tu, eh...? ho has fet amb premeditació je je je... perfecte... ànims, segueix escribint, així et coneixeré millor i provaré de la teva "droga"... espero el teu tercer relat, makíssima!
    un petó i una abraçada... no d´actor, eh?
    ( ai, el gran teatre del món... quants actors i actrius fan papers que ens maten...! )

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

M@ri

8 Relats

31 Comentaris

13865 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
13.juny.1987
no crec que en traieu res de saber qui sóc..només llegiu k tal us sembla. Axi em sabreu coneixer millor