La Caputxeta

Un relat de: somniseva

Us contaré un conte, ràpid, més que res perquè estic cansada, tinc ganes d'anar a dormir, però no tinc gaire temps durant el dia per a mi, així que li prenc a la son, però llavors vaig cansada, vaja us estic explicant el conte de la meva vida i aquest no era el que havia d'explicar, no?
Doncs bé, hi havia una vegada una caputxeta que estava malalta, mooolt malalta, i estava a l'hospital. S'estava morint, però hi havia un metge que la cuidava molt. La caputxeta s'havia casat amb un home que la va maltractar des de que va començar a beure quan se'n va assabentar que no podien tenir fills per culpa d'ell. Després de 25 anys el marit de la caputxeta es va morir, però ja era massa tard per a ella, perquè ella també estava malalta i amb la vida i el cor trencat. Però tornant a l'hospital, la caputxeta rebia tots les cures d'aquell metge tant bo que la feia tant feliç. Un dia, li van dir que tenia una visita, era la seva néta. Ella va pensar que era un error, no tenia fills, per tant, menys podia tenir néts. Quan va passar la visita, la caputxeta es pensava que es tornava boja, la seva néta era ella quan era jove. No entenia res i possiblement ja no ho volia ni intentar, per això va deixar que la seva néta que era ella mateixa, la visités dia rere dia i li fes companyia. I mentre, el metge s'anava enamorant de la neta la caputxeta somiava amb ell. Després d'unes quantes visites de la néta, li va dir que li portaria al seu promès. La caputxeta es va espantar, qui seria el seu promès?. Doncs sí, era el seu marit quan era jove. El metge quan va veure al promès de la néta de la caputxeta se li van trencar totes les seves il·lusions i a la caputxeta quan el va veure se li va tornar a trencar el cor.
La caputxeta, volia que la seva néta no passés per tot el que ella va passar, així que va pregar-li un cop i mil cops més al metge que fes alguna cosa i d'aquesta mnera ell també en sortiria beneficiat.
Doncs bé, van tramar un pla, una droga que no es feia palesa alhora de fer-se anàlisis i que provocava una aturada cardíaca ràpida i indolora. Tots dos en sortirien beneficiats.
Així que va arribar el dia en que el metge, mentre la néta de la caputxeta estès tramitant uns papers, el metge l'injectaria la droga mortal.
I quan va arribar l'hora de la veritat, mentre el metge per l'esquena estava administrant-li la droga al promès de la néta, aquesta va entrar a l'habitació i va evitar que tota la droga entrés en el torrent sanguini. Després.
La néta mai més va tornar a visitar a la caputxeta, el metge el van tancar a la presó i un dia, la caputxeta va rebre una fotografia del dia de la boda de la seva néta, però el que no sabia la seva néta era que degut a la mínima quantitat de droga injectada al seu promès, aquest havia quedat estèril i per això mai podrien tenir fills.


Comentaris

  • Bé, noia bé.[Ofensiu]

    Bé noia bé. I com que el promès no podia tenir fills, la neta va ser maltractada....Què creus? Que estem comdemnats a repetir els mateixos errors (enamorar-nos del mateix tipus de persones que ens ho fan passar malament, per exemple) o resulta que el destí és un malxinat que se'n enfum de nosaltres?

    No em contestis ara..fes-ho després de la publicitat. Que jo aprofitraré per llegir algun altre relat teu

    Una abraçada teletubie

l´Autor

Foto de perfil de somniseva

somniseva

38 Relats

54 Comentaris

42077 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Vull ser una noia senzilla, amb paraules senzilles, però que la senzillesa tingui el poder de la maduresa.
Vull viure aprenent.

Us deixo el meu mail, per si em voleu escriure somniseva@hotmail.es